Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok ha ezt mondaná nektek az a fiú aki bejön / érzel is valamit de bizonytalan vagy?
Figyelt kérdés
Ha elmondaná, hogy nagyon megszeretett téged az utóbbi időbe, szeret veled lenni, beszélgetni, fontos vagy neki nagyon, és többet szeretne mint szimpla barátság? Megijednétek ettől(még akkor is ha te is akarsz valamit) vagy úgymond örülnétek neki?2015. szept. 17. 19:02
1/5 anonim válasza:
Ha valaki tudja hogy tetszik neked az altalaban pozitiv, de ha tul hirtelen eri pl a kapcsolat otlete akk megijedhet.
2/5 anonim válasza:
Nekem valahogy jobban tetszene, hogyha csak annyit mondana, hogy "nagyon szeretek veled lenni" vagy "nagyon szeretlek" és aztán mosolyogva hosszan a szemembe nézne, de nem úgy simán, hanem érted, hogy látszik rajtad, hogy hogy gondolod. Számomra ez sokkal romantikusabb és sejtelmesebb, mint hogyha megmondja, hogy többet szeretnék tőled, mint barátság. De a "fontos vagy nekem" is nagyon édes.
3/5 anonim válasza:
Második vagyok, és nagyon egyetértek azzal, amit az első válaszoló írt.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen a kapcsolattól lehet megijedne.. Szóval lehet csak az lesz amit a 2. írt :) Holnap akarok vele beszélni erről, és nem tudom, hogy mitévő legyek :D
2015. szept. 17. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!