Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú a suliban. Ő kilencedikes én pedig 11. -es. Nagyon tetszik, mert kedves, aranyos és a stílusa is nagyon bejön. Szerintetek az jelent valamit, ha ő köszönt rám először és azóta beszélgetünk, persze ritkán? Sok a korkülönbség? 17/L
Figyelt kérdés
Mit tegyek?2015. szept. 15. 21:42
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy tetszel neki:) Egyébként nem is sok a korkülönbség.
2/6 Kill The Sexplayer válasza:
"Szerintetek jelent valamit, ha egyszer ugyanott léteztünk/egy helyen vertük vissza a fényt/arra a falra nézett, aminek én is támaszkodtam???"
3/6 anonim válasza:
Nem sok. Olykor jó a korkulonbseg ha a fiu korabban érett mint a lany.. :)
4/6 anonim válasza:
Én nálam fiatalabbra rá se nézek,sőt még velem egyidősre sem,mert valahogy nagyon kicsinek tűnnek...de ha téged ez nem zavar..
5/6 anonim válasza:
Aktuális még a kérdés? Én is hasonló cipőben járok most és érdekelne mi lett veletek. :)
6/6 Thomika20 válasza:
Szerintem gáz és felesleges. Mindketten még sokat változtok és nem lesz normális kapcsolatotok. Még ha össze is, idővel érdekelné, hogy milyen lenne mással is lenni. Gáz, hogy mindjárt 18 vagy, és 15-16 éves fiúval akarsz lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!