Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi erre a magyarazat?
Figyelt kérdés
Beszelgetek egy fiuval aki csak neha ir...olyan 1-2 hetente (eddig 1-2 napig beszeltunk)...eleg visszafogott eloben (igy meg csak 2-3x beszeltunk szemelyesen). Legutobb 5napja irt ram es azota beszelunk. Eloszor 2-3 perc mulva irt vissza aztan mar egybol, most meg eltelnek 7+orak is mire visszair. Untatnam? Bocsanat a kicsit picsÁ..s kerdesert es azert is, hogy nincs ekezetem. A valaszokat elore koszonom. Epkezlab valaszokat varok!2016. febr. 25. 19:10
1/4 anonim válasza:
Talán már nem olyan erős az érdeklődése irántad.
A netes kapcsolatokkal előforful az ilyen...
Próbáld meg személyesen megfogni! ;) :)
2/4 anonim válasza:
Nem biztos hogy untatod lehet hogy nem ér rá mindig gyorsan válaszolni. Ha nem szoktak kínos beszélgetéseitek lenni pl.(mizu semmi és akkor így ennyi) hanem van témátok akkor szerintem nem untatod csak nincs mindig ideje rögtön válaszolni. És nem pi..ás a kérdésed :)
3/4 anonim válasza:
neten hamar el lehet unni akárkit, mert könnyebben kivesézel egy hosszabb témát is egy óra alatt, amit lehet, hogy élőben két alkalommal veséznél ki ugyanannyira. én is meguntam eddig az össze netes barátomat. próbálj átállni vele a személyes beszélgetésekre, légy természetes, és csak szükség esetén beszélj vele neten.
4/4 A kérdező kommentje:
En nagyon szeretnek vele eloben is beszelgetni de erre sajnos nem sok alkalmam lenne, max azon a szorakozohelyen ahova minden penteken jar. De engem oda nem engednek a szuleim.
Nem hiszem, hogy nincs ideje mert kozben fennt van csak nem ir...elev rosszul esik.
2016. febr. 25. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!