Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy lány a suliban, akiről nem tudok semmit, csak azt, hogy hogy hívják és hogy hány éves. Most előszőr érzem úgy, hogy tényleg tetszik valaki (állandóan róla álmodozok). Viszont múltkor megpróbáltam elkérni a telefonszámát, de nem adta oda (pedig biztos voltam, hogy oda adja, elötte lévő időszakban állandóan nézett és éreztem, hogy volt valami a nézésében). Közben ugye megtudta, hogy bejön nekem, én meg azt, hogy van barátja. Mit csináljak most? Nagyon megtetszett, teljesen magával ragadott... Kérlek segítsetek, nagyon fontos lenne a véleményetek!

16/F

2016. febr. 25. 15:04
 1/3 Nevem Panni válasza:
Lehet, hogy sablon meg fájdalmas, de ha tényleg nagyon szereted, akkor hagyd úgy a dolgot, ahogy van. Ne kezdj ki vele ha van barátja. Ha te tényleg megtetszettél neki, akkor lehet hamarosan szakíanak és számodra szabad a pálya. Remélem ha őszintén szereted, ó is viszonozni fogja. 14/L
2016. febr. 25. 16:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Én meg gáznak tartom a tini kapcsolatokat, ezért nem való nektek még kapcsolat. Mert közbe jön valaki, megtetszik, aztán el is feledkeztek arról, hogy akivel együtt vagytok, miért is jöttetek össze vele.
2016. febr. 28. 10:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért összejönni valakivel, hogy esetleg lefeküdjetek vele, azért meg pluszban gáz. Úgy se maradna meg melletted soha. Mert aki egyszer lecseréli a pasiját másra, az megfogja tenni máskor is. Mert nem tudja értékelni a pasikat. Mindig találni fog számára jobb fiút.
2016. febr. 28. 10:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!