Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban, akiről nem tudok semmit, csak azt, hogy hogy hívják és hogy hány éves. Most előszőr érzem úgy, hogy tényleg tetszik valaki (állandóan róla álmodozok). Viszont múltkor megpróbáltam elkérni a telefonszámát, de nem adta oda (pedig biztos voltam, hogy oda adja, elötte lévő időszakban állandóan nézett és éreztem, hogy volt valami a nézésében). Közben ugye megtudta, hogy bejön nekem, én meg azt, hogy van barátja. Mit csináljak most? Nagyon megtetszett, teljesen magával ragadott... Kérlek segítsetek, nagyon fontos lenne a véleményetek!
16/F
2016. febr. 25. 15:04
1/3 Nevem Panni válasza:
Lehet, hogy sablon meg fájdalmas, de ha tényleg nagyon szereted, akkor hagyd úgy a dolgot, ahogy van. Ne kezdj ki vele ha van barátja. Ha te tényleg megtetszettél neki, akkor lehet hamarosan szakíanak és számodra szabad a pálya. Remélem ha őszintén szereted, ó is viszonozni fogja. 14/L
2/3 anonim 

válasza:

Én meg gáznak tartom a tini kapcsolatokat, ezért nem való nektek még kapcsolat. Mert közbe jön valaki, megtetszik, aztán el is feledkeztek arról, hogy akivel együtt vagytok, miért is jöttetek össze vele.
3/3 anonim 

válasza:

Azért összejönni valakivel, hogy esetleg lefeküdjetek vele, azért meg pluszban gáz. Úgy se maradna meg melletted soha. Mert aki egyszer lecseréli a pasiját másra, az megfogja tenni máskor is. Mert nem tudja értékelni a pasikat. Mindig találni fog számára jobb fiút.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!