Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne ezt megoldani?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel az utóbbi időben nagyon jóban vagyok.A barátjával mostanában elég sokat veszekedik és gyakran járogatunk ki és nagyon megkedveltem.Elég egyértelmű jeleket küld és legutóbb csókolóztunk.Nagyon szép és aranyos lány,nem értem miért van együtt egy olyan köcsöggel.A gond ott kezdődik,hogy a barátja kidobó és ismer engem futólag.Tud rólam bizonyos dolgokat amikkel,ha van egy kevés esze és össze tudja rakni a dolgokat még börtönbe is juttathat.Hogy lehetne ezt megoldani?2016. febr. 24. 18:51
1/2 Unpredictable 

válasza:

Hajjaj, hát ha csak egy kevés dolgot tud rólad és börtönbe juttathat, akkor te sem állhatsz messze a köcsögtől... Vagy jobban mondva, nem lehetsz valami szent
Szakítson a barátjával, ha tényleg nem szereti, majd tartsátok titokban előtte a kapcsolatot míg elévül.
de ha megtudja ott téged is szétver (talán jogosan!)
2/2 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla,hogy parasztul viselkedik a lánnyal,szegény sokkal jobbat érdemel nála.Nem vagyok szent,de én legalább tudnám értékelni.Ha verekedni akar én kiállok vele.Elég gyérek az esélyeim,de egy verést megbírok,viszont börtönt már nem akarok kockáztatni.
2016. febr. 24. 22:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!