Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet még valami?
Figyelt kérdés
Nemrég buliztam egy sráccal és smároltunk. Már régóta ismertem őt és nagyon bejön de nem tudom mi legyen. Eléggé érdekes egy ember egyébként nem nagyon mozdul ki és kb fél éve nem volt barátnője. De akkor ez most ilyen "buli csók" volt hogyha mindenki akkor ő is vagy lehet más szándéka is volt?2016. febr. 24. 18:13
1/2 anonim válasza:
Hát nézd meg hogyan néz rád vagy hogy meg fog e még csokolni. Mer ha nem akkor buli csók volt.
2/2 anonim 

válasza:

Szerintem ez az egész egy fszság. Az emberek nem tudják, hogyan kell párkapcsolatot keresni/kialakítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!