Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok nektek szimpatikus...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek szimpatikus lennék 17/f?

Figyelt kérdés
Magamról röviden . 190cm vagyok 80kg rendszeresen sportolok . Sötétbarna hajam van általában oldalra fésülöm vagy hátra , szemem zöldes-barna . Arcra leginkább David Villara hasonlítok . Szakközépiskolába járok , utána gépészmérnöknek fogok tanulni . Nagyon kedves vagyok mindenkivel , amíg velem is . Szeretek ismerkedni , sok időt szánok a barátaimra . Szeretek segíteni az embereken , néha szoktam menhelyen is segíteni . Imádom az állatokat , főleg a kutyákat . Szinte minden zenét meghallgatok , de a rockot meg a társait nem kedvelem , rapet hallgatok elsősorban , onnan is inkább amerikai előadókat , magyarok közül Garage,Killakikitt . Péntekenként szoktam bulizni a haverjaimmal . Alkoholt csak aznap szoktam fogyasztani . 1-2 havonta szoktam füvezni egyszer , szintén a haverjaimmal :) Szeretek kiállni az igazam mellett , előfordul , hogy a tanárokkal veszekedek , ha nem értünk egyet valamiben . Általában nem szoktam káromkodni , de ha felidegesítenek elég cifrán szoktam beszélni .

2016. febr. 23. 17:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem teljesen szimpatikusnak tűnsz, bár a füvezéssel nem teljesen értek egyet. Ennek ellenére még az is beleférne talán, mert a leírtak alapján határozottnak tűnsz és vannal céljaid.

16 l

2016. febr. 23. 22:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez az igenytelen Garage "zene" meg fuvezes kombinacio engem nagyon taszit,bocsi.
2016. febr. 24. 10:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Ahogy olvastam, csorgott a nyálam mindaddig, amíg meg nem láttam a Garage-t és a füvezést.Ezeken kívül egy álom.
2016. ápr. 10. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!