Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek szimpatikus lenne egy ilyen srác?
Figyelt kérdés
Barnás haj, barna szem, szemüveg, 181 cm, arcszőrzet, átlagos testalkat.
Bocsi, hogy belső tulajdonságokat nem írtam, de most erre lennék kíváncsi:)
2015. júl. 25. 11:37
1/18 anonim válasza:
Az arcszőrzet nekem nem annyira jön be de ha jól áll neki akkor elmegy...
De szimpi lennél a többi külső tulajdonság alapján.
2/18 anonim válasza:
Ennyi infóval mit akarsz lehet hogy közben meg "randa pofájú mint béka" :D
3/18 anonim válasza:
Ezt a kérdés én is kiírtam,és csak barátot szereztem
4/18 A kérdező kommentje:
#1: Nem szakáll vagy ilyesmi, hanem borosta. Na jó, néha hosszabbra hagyom.
#2: Nem vagyok randa béka, de most adjak részletes leírást az arcomról vagy mi?:D
2015. júl. 25. 11:42
5/18 anonim válasza:
1. Vagyok
a borostát sem csípem annyira :D
6/18 anonim válasza:
Főleg a borosta miatt igen.:D 17/L
7/18 anonim válasza:
küldj képet és úgy többet mondok, Szabolcs megyében lakom, 18/L :)
9/18 anonim válasza:
Hát ennyi adatból a fene se tudja. Nem a centiken és haj-meg szemszínen múlik a szimpátia. Nálam legalábbis.
10/18 anonim válasza:
Haj és a szem nekem édes mindegy , szemüveg ellen nincs kifogás , magasság király, arcszőrzet...hát ha jól áll akkor elmegy , átlagos testalkat pedig ok.
Szóval kb ennyi amit ellehet mondani ennyi infóból. A szimpátia pedig nem csak a külsőn múlik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!