Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Nektek szimpatikus...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek szimpatikus lenne egy ilyen srác?

Figyelt kérdés

Barnás haj, barna szem, szemüveg, 181 cm, arcszőrzet, átlagos testalkat.

Bocsi, hogy belső tulajdonságokat nem írtam, de most erre lennék kíváncsi:)

2015. júl. 25. 11:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
a leírásodból olyan átlag embernek tűnsz, hogy fel se tűnnél, ha egy helyiségbe lennénk.
2015. júl. 25. 14:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, merre laksz? :)
2015. júl. 25. 14:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Mintha engem írtál volna le. Ezek mind stimmelnek. Csak nekem nincs nagyon borosta. 15f
2015. júl. 25. 15:29
 14/18 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat!:)

#11: És? Nem kötelező kitűnnöm. De ki tudja, lehet kitűnnék. Ha szőke hajam és kék szemem lenne, akkor is ugyanúgy lehetnék feltűnésmentes.

#12: Írj privit:)

2015. júl. 25. 16:06
 15/18 anonim ***** válasza:
nem kötelező kitűnnöd, véleményt kértél, véleményt kaptál. (#11 voltam)
2015. júl. 25. 18:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha féfias kicsit kocka alakú állad van akkor biztosan jól áll a borosta! Szerintem ...:D haj és szem szín m1. A magasságod tökéletes! Jó lenne egy képet majd küldeni magadról mert igazából nem nagyon tudlak elképzelni..:D lehet ,hogy randa vagy...így nem tudok véleményt alkotni rólad.:/ belső tulajdonságaodat vagy 2 mondatba igazán belesűríthetted volna csávóka! ;D
2015. júl. 28. 11:39
 17/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nincs kocka alakú állam. Ha kérsz képet, akkor írj rám:D
2015. júl. 28. 21:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Arcszőrzet nem. A haj meg ápolt legyen ;)
2015. júl. 29. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!