Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Párhéttel ezelőt őssze ismerkedtem egy lánnyal jól alakult minden naponta taliztunk, írtunk facebookon. De az utobbi időben megváltozott nem ír facebookon, élőbe meglát menekül mint ha kerülne. De nem tudom miért lehet valaki bekavart vagy más miatt lehet, vagy csak hallucinálok? Kérlek segitsetek eléggé rosszul esik. A helyesírásért elnézést kérek. F/18#Csinája
2016. febr. 22. 15:36
1/5 anonim válasza:
Lehet megtudott rólad valamit,ami nem tetszik neku.pl:egyik facebook posztod vagy képed.De az is lehet hogy meglátott egy másik lánnyal és féltékeny
2/5 A kérdező kommentje:
Másik csajjal biztos hogy nem mert nem voltam senkivel! Jöhetnek még a tippek
2016. febr. 22. 15:44
3/5 anonim 

válasza:

Nem akar a szemedbe nézni, mert
- tetszel neki
- mert tudja, hogy tetszel neki, de te nem neki és nem akar "megbántani"
A "" azért, mert volt egy lány, aki nekem nagyon tetszett, de ő nem akart "megbántani". Jó indulatú volt, és nem is ő tehet róla. De azért fájt.
4/5 anonim válasza:
Lehet meggondolta magát és mégse szeretné .. sajnos a lányok hajlamosak ilyet csinálni hogy azzal hogy el kerülnek meg "leszarnak" (elnézést a kifejezésért )azzal minden el van felejtve :D Csípd el és beszéld meg vele pontosan hogy mivan.Ennek ez a legjobb módja ^^
5/5 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazatok van :(
2016. márc. 8. 09:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!