Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan döntsem el, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan döntsem el, hogy tetszek-e neki?

Figyelt kérdés
Már lassan 2 éve egy srác mellett ülök fakton.Tavaly abszolút nem foglalkoztam vele,csak simán elvoltunk egymás mellett.Idéntől tűnt fel,hogy bókolgat nekem.(elég fázós vagyok,kérdezte,hogy oda adja-e a pulcsiját,meg pulcsiban is nagyon szép vagyok)A szalagavatón barátnőmmel tancoltam,és odajött ,hogy elkérhetne engem.Megdicsért,hogy csinos vagyok,abszolút nem emlékszem,hogy miről beszélgettünk,nagyon zavarban voltam.Elég nagy dumàs srác és iszonyat inteligens,általában mindig közbevágja a vélemènyét más szavába.Rám mindig szépen mosolyog és mindig nagyon barátságos.Többször is észrevettem,hogy néz ill. mosolyog.Ma kint ültünk barátnőimmel a suli aulájában és nézett,azután az egyik haverja rám nézett és a fenekére csapott.Nagyon meglepődtem.Ez jelent vmit?Mi a véleményetek? Elég elvont srác és gyönyörűen rajzol.Kicsit az Ann könyvek Gilbertjére hasonlít.Lehet,hogy azért is tetszik

2016. febr. 22. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem azt ő döntse el, hogy tetszel e neki. Szerintem igen.
2016. febr. 22. 15:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Mindketten magyarból fogunk emeltezni.Belém nem szorult sok művészi érzék,ő viszont teljesen az.Kb 2 hónap van már csak a suliból az erettségiig.Hogyan tudnám felhívni a figyelmét magamra? Sajnos ha tetszik nekem egy srác,akkor nagyon nehezen merek vele szóba állni :(
2016. febr. 22. 16:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Ja és van egy másfél éves kapcsolatom...
2016. febr. 22. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!