Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit érez? A többi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit érez? A többi lent

Figyelt kérdés

Szóval, van egy fiu 16 éves, és már 6 éve ismerjük egymást.

Mikor 8 éves voltam akkor "jártunk" (Anyukám elhanyagolt minket,apukám ütött és igy elköltöztünk anyu barátjához,és ez a fiu neki az öccse, de igazából nem volt semmi a "járásba")

És most 2015 augusztus fele rám írt facebookon, elkezdtünk beszélgetni.Az elején nem volt semmi, de mostanába elkezdte írni hogy szeret,sziveket ír, felhív, jól elhülyülünk.Meg mindíg irja hogy látni akar, de ugymond itt megállunk.Tehát írja hogy látni akar, de mondjuk hétvégén nem kérdi meg hogy most jó-e nekem.

A kérdésem most az lenne hogy szerintetek mit érez irántam?Vagy mit szeretne?

Mert én nagyon nem értem őt.

Mert van olyan is hogy látta a kérdésemet de nem ír vissza olyankor ha sokáig nem ir visza pedig látom hogy fentvan írok egy kérdőjelet vagy ilyesmi.

És olyankor visszajön a válasz hogy bocsi lolozok (Leaug Of Legends vagy mi)

Viszont mikor írom neki hogy akkor hagylak akkor egyből vissza irja azt hogy ne ...

Szóval nem értem.

Szerintetek "mi van a levegőbe" ?

2016. febr. 21. 11:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenképpen találkozz vele, rá fogsz jönni hogy mit érez.
2016. febr. 21. 11:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha League of Legends közben visszaír az igenis jelent valamit, LoL közben nem egyszerű dolog vissza irogatni. Meg egyébként is, valamit biztosan szeretni, ha mondogatja hogy találkozni szeretne lehet azért nem veti fel mikor, mert azt hiszi nyomulásnak veszed. :)

16/L

2016. febr. 21. 11:58
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

Mindenképp beszélek vele ilyen "formába" :)

2016. febr. 25. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!