Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek szerintetek? 14l

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek szerintetek? 14l

Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe három éve szerelmes vagyok...Még barátok sem vagyunk, ő csak névről ismer engem. Mindig próbáltam közel kerülni hozzá, de nem vett észre soha. Új iskolába kerültem és nagyon hiányzik.

2016. febr. 20. 23:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mond meg neki hogy tetszik neked.

Az én mostani pasim utált. Elmondtam neki hogy tetszik és 11 hónapja együtt vagyunk.

Megéri megpróbálni.😊 szurkolok.😉

2016. febr. 20. 23:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Semmit. Felejtsd el.
2016. febr. 20. 23:09
 3/11 A kérdező kommentje:
ket eve probalom elfelejteni
2016. febr. 20. 23:10
 4/11 anonim ***** válasza:

Ezek szerint nagyon nem lehetnek barátaid, már bocsi, hogy ezt így kimondom, mert azért egy lány, főleg 14-16-ig nagyon könnyen képes túl tenni magát egy pasin baráti unszolásra. Beszélgess a barátaiddal, tölts velük több időt, járj ki velük. Amúgy meg mi ez a BETEGES KÉNYSZER NÁLATOK, hogy 14 évesen pasi kell? Azért mert másnak van, akkor már nektek is kell? Annyira feltűnési viszketegség.

14 évesen még 100x másabb az életfelfogásod, ami majd kb 4-5 év múlva lesz. Mert megfogsz változni.

14 évesen az életednek még rohadtul nem a pasizásról kellene szólnia, mert kifogsz égni idő előtt.

2016. febr. 21. 07:38
 5/11 A kérdező kommentje:
Még nem volt barátom és nem is szeretnék most se, nem tehetek róla, hogy szeretem...Nem olyan vagyok, mint egy mai lany es ez az egesz kerdes nem a pasizasrol szol
2016. febr. 21. 21:03
 6/11 A kérdező kommentje:
A birka effektus nem jellemzo ram, pont ezert nicsenek barataim, amit ugyesen eltalaltal es nagyon rosszul is esett
2016. febr. 21. 21:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy eltaláltam, de ebből sejthető volt. Pedig lehet jobban járnál. Nem biztos hogy az az ember akit szeretsz, megérdemli ezt :)
2016. febr. 21. 23:31
 8/11 anonim válasza:

Ha van rá lehetőséged, hogy talizz vele, igyekezz tudatni vele valaimlyen módon a tetszésed :) ... fb on ismerősök vagytok? :)

Megértelek...

2016. febr. 22. 00:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Miért erőltetitek hogy ismerje meg? Ha nem foglakozik vele a srác, akkor felesleges. Meg lehet teljesen más srác, és csak kihasználná.
2016. febr. 22. 01:34
 10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat:) sokat segítettetek
2016. febr. 22. 18:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!