Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki nagyon tetszik, de még sosem beszéltem vele csak egy kollégoumban lakunk. Egy barátnőm elmondta neki hogy van egy lány akinek tetszik és erre ő tisztára izgatott lett, meg kíváncsi, hogy ki az és azt mondta nyitott az új kapcsolatokra, meg mondta barátnőmnek hogy szeretné ha elmennék vele egy buliba de előtte talizni akar velem (ekkor még nem tudta ki vagyok) aztán végülis megírta barátnőmnek hogy rájött hogy én vagyok és most már nem akar talizni mert làtott már néhányszor és nem fogtam meg. De nekem nagyon-nagyon tetszik. Hiába hogy megbántott, nem tudok rá haragudni csak az zavar hogy nem is ismer és így elítél a külsőm alapján. Sokszor látjuk egymást a koliba de soha nem néz a szemembe és nem is szól hozzám. Én viszont nagyom meg szeretném ismerni de nem tudom mit csináljak. Beszéljek vele? De miről? Ez már nem számítana túlzott nyomulásnak? Félek azt hiszi hogy levakarhatatlan vagyok, pedig én csak meg akarom ismerni. Akár barátok is lehetnénk. Ezt nagyon elrontottam??

Egyszerűen nem tudom elfelejteni, és nem is akarom.

Én 16/L ő 18/F

2016. febr. 13. 19:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Szilvásbuktát
2016. febr. 13. 19:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Légyszi csak normális válaszokat írjatok!
2016. febr. 13. 19:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Ebből kapcsolat nem lesz már. Persze nem külső alapján itélünk meg másokat, de azért ha valakinek nem jön be a másik külseje, akkor attól még nem fog vele járni mert jó a belsője... :(

Ettől függetlenül megírhatod neki, hogy csak barát akarsz lenni és nem akarsz mást. Sajnálom, de ebből kapcsolat már nem lesz. :'(

2016. febr. 13. 19:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!