Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jó ötlet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés
Van egy bizonyos "bizalmi" köröm amibe beletartozik egy fiú is. Elmondtam neki hogy ki tetszik nekem es mivel hogy o nagyon jóban van az illetővel azt mondta hogy kideríti hogy o is úgy érez-e mint en. Belementem mert miert ne de ha szerintetek rossz ötlet meg le tudom róla beszélni

#szerelem #bizalmi kör
2016. febr. 13. 15:02
 1/5 A kérdező kommentje:
13/l
2016. febr. 13. 15:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet jó ötlet is akár, de a fiú aki tetszik neked valószínűleg levágja hogy azért kérdezi, mert tetszik neked. És ha esetleg nem viszonozza, akkor elmondhatja másoknak is. Nekem az egyik osztálytársam hasonlóan járt, csak ő rányomult arra aki tetszik neki, és már konkrétan az egész iskola rajta röhög. De ha aki tetszik neked nem egy tipikus páwa gyerek aki legalább köcsög is, akkor nem lehet baj. Elvileg.
2016. febr. 13. 15:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Talán nem vágja le mert hat nem igazán tudja hogy az a fiú a bizalmi korom tagja es nem igazán pawa falyta. De azért köszi😊
2016. febr. 13. 16:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is ja, lehet jó ötlet is akár, csak a "bizalmi körben" levõ fiúd úgy kérdezze meg,hogy "tetszik-e valaki neked " és ne konkretan te rád irányuljon a kérdés ;)
2016. febr. 13. 17:36
 5/5 A kérdező kommentje:
igen így gondoltuk hogy esetleg tetszik-e egyatalan neki valaki
2016. febr. 13. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!