Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mi lenne jó ötlet?
Figyelt kérdés
Van egy lány barátom kb 1 éve. Pár hónapja szakított a barátjával... Mióta szakítottak sokkal jobb lett a kapcsolatunk a lánnyal. Pár hete.... Nem tudom.... Szerintem elkezdtem érezni iránta "valamit". És szerinte Ő is.... Nem tudom.... Olyan dolgokat csinálunk amik már nem barátokra jellemzők. Jó puszilgatjuk egymást (arcon) meg folyamatosan ölelgetjük egymást.... Ez még oké.... De mikor már konkrétan csak az orrunk választja el a szánkat egymástól néha már az sem akkor kicsikét elgondolkozok h mi van??? Nem csókolóztunk meg semmi... De ez konkrétan minden napos dolog, hogy ennyi választ el minket attól, hogy most csókolózzunk.... Meg aztán mindenki mondja h jah persze nincs köztük semmi... Na mondom ok... Nem tudom mi van... Most kicsikét tehetetlennek érzem magam.... Nem értem most mi a fene folyik... Konkrétan egész napot együtt töltjük. Mikor nem személyesen akkor folyamatosan chatelünk facen.... Szóval nem tudom.... Lehet csak én látom így de.... Szerintem már néha átmennek a dolgok olyanba ami már nem a barátságot mutatja köztünk hanem sokkal többet.... Mit tegyek? Normális válaszokat várok! Nem olyanokat, hogy pfu smárold le Te szerencsétlen.... Köszönöm előre is!2016. jan. 30. 19:09
1/1 anonim válasza:
Hát nem tudod ,hogy a lány nem hiányolja a barátját stb.. ?Bár az is lehet ,hogy nincs tisztában az érzéseivel, és így úgy tűnhet ,mintha jobban kedvelne.
Próbálj meg vele komolyan beszélni erről,hogy ne csak egy félvállas választ kapj. Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!