Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romantikus tortenetek?
Figyelt kérdés
Meseljetek olyan romantikus torteneteket,amik veletelek tortentek2016. febr. 9. 20:07
1/2 Allycica222 válasza:
szia nekem két romantikus élményem is volt :) az egyik hogy sátraztunk a barátainkkal (kb. nyolcan voltunk) és kimentem valamiért amikor pont szó szerint bele botlottam az egyik baratomba (aki amúgy testzik is) és elkapott aztán megcsókolt és hát nem tudom leírni de nagyon romantikus volt. a másik hogy éjszaka a holdfényben piknikeztünk a barátommal és ott is ilyesmi volt a lényeg persze nem botlottam bele de kiterültünk a fűvön a fejemet a mellkasára tettem ő átölelt megcsókolt és így néztük a csillagokat szerintem ezek elég romantikuzsak legalább is nekem nagyon <3 :)
2/2 anonim válasza:
nekem is van egy pár,de leírom a kedvencem:szülinapom volt,pont a suliból jöttem hazafele vonattal(még onnan kb 25 percnyire lakom),a barátom előtte azt mondta mig a vonaton voltam,hogy a mamájával vásárolni,előtte nap igy s el voltam keseredve,mert elment falura,igy azt hittem nem tudunk találkozni pont a szülinapomon..na amikor leszálltam,tettem olyan 10 lépést és látom hogy jön velem szembe az autóval,kiszáll az ajándékkal a kezében,leírhatatlanul jólesett:) aztán hazavitt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!