Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha egy fiú sír egy lány miatt? 16/F
Figyelt kérdés
Egy lány az utóbbi egy hónapban 2x is kihozta belőlem. Előtte sose volt ilyen. Utoljára talán egy éve környezetem meg egy zenét (Székely himnusz, baromi jó, hallgassa meg akiben van egy kis magyar tudat) ... előtte meg már nem is tudom mikor sírtam. Kifejezetten kemény, kicsit egoista fiúnak tartom magam... de ez most erősen megrendítette az önbizalmam2016. febr. 8. 22:12
1/4 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz:) tudod mit meg nem adnék egy ilyen fiúért?:D mázlista csaj, de hülye, ha megríkat.
2/4 A kérdező kommentje:
Könnyeztem*, bocsánat elirtam :)
Sose gondoltam hogy ilyen érzelmek is vannak bennem. És igen... kicsit nehéz vele a helyzet :)
2016. febr. 8. 22:17
3/4 anonim válasza:
én is szoktam amikor megbántanak...a volt barátnőmet sokáig siratttam...
4/4 anonim válasza:
Nem gáz, ne legyünk már szexisták.
Voltbarátom is sírt. Előtte kb 6 évesen utoljára.
Én ugyan lány vagyok, de viszonylag kemény fából faragtak, mégis sírtam. Mielőtt szakítottunk. Meg utána. 9 órát egyhuzamban, aztán 4-et, aztán össze kellett szednem magam... ~50 órája talpon, teljes letargiában elrángattak síelni.
Aztán még sírtam pár napig, volt, hogy 1-2 héttel utána is rámjött és akkor bőgtem egy fél órát.
Előtte sose sírtam fiú miatt. Pedig lett volna okom.
Van ez így.
Barátom is sírt, tudom, de hogy mennyit, azt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!