Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejöhetünk?
Van egy lány az osztályomból, aki tetzik és jóban is vagyunk. Már nagyon sokszor azt vettem észre, hogy órán sokszor rám néz és, amikor összeér a tekintetünk vagy elkapja a fejét vagy mosolyog. Osztálykiránduláson volt egy éjszakai túra és ott is szinte mindig egymás társaságában voltunk, ott nagyon sokat beszélgettünk.
Volt olyan, hogy ráírtam Facebookon és másnap megkérdezte, hogy miért írtam rá.
Az a lényeg, hogy nem tudom, hogy engedi-e azt, hogy közeledjek felé, mert egyszer ilyen egyszer olyan. Van valami tippetek, hogy mit mondjak neki? Mit írjak neki?
Egyébként 16 évesek vagyunk. :D
Mit vársz az osztálytársadtól? Ez még nem jelentheti azt, hogy szerelmes... Évfolyam társammal van 3 közös óránk, mosolygunk ha találkozunk és köszönünk, hetente többször is együtt megyünk haza és beszélgetünk! De egyikünk sem szerelmes! Ezt hívjuk barátságnak... Én nem mondom, biztos tetszel neki! Nekem is tetszik ez a fiú, de nálunk barátság van! Ha a lány skorpió csillagjegyű és nyomulsz, elkergeted!
Mond meg te és az ő csillagjegyét! És talán tudok segíteni (hogy mit várhatsz veletek kapcsolatban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!