Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejöhetünk?
Van egy lány akivel pár hónapja megismerkedtünk, viszont ő akkor többéves kapcsolat után volt, s most még szingli akar lenni. Bejövünk egymásnak meg minden, de mondta h még ő neki most igy jó.
A szitu az, hogy az utóbbi időben volt közöttünk egy kis mosolyszünet, mert nem tudtam a hangulatingadozásait kezelni. Most ő kezdeményez megint, állandóan mosolygunk ha egymással beszélnük, sokszor elpirul, van hogy zavarba jön, valamikor túlpörög, produkálja magát, mellettem akar lenni. van hogy bókol (megdicséri az öltözködésem), meg hasonlók.
Régebben mikor még jártunk ki mondta h boldog mellettem és hogy jó velem...
Most a hangulatingadozásai miatt nem tudok belőle kimenni..
attól félek, hogy megismerkedik valaki mással a szinglis élet közepette, s őt választja majd nem engem...
nem vagyunk közömbösek egymásnak, ez nyilvánvaló.
szerintetek mi lesz? :)
szerelmesnek nemhiszem hogy szerelmes...
Szia!
Ha félsz, hogy elveszíted, akkor fontos neked. Ezt neki miért nem tudod így elmondani?
"Fontos vagy számomra, nem akarlak elveszíteni, mi lenne, ha adnánk még egy esélyt a dolognak?"
26/n
még egy esélyt? hogy érted ezt?
ez több körből áll? :D mintha veszitettem volna dolgokat... nem értem teljesen. én elmondtam neki mindent, megbeszéltük a dolgokat, de neki még időre van szüksége. ennyi.
van amikor az ellenkezőjeként viselkedik: beszólogat, totál negativ... ma is ez történt. és én befejeztem. nem birom ezt már tovább.
túlságosan a jópofizás ma nem divat, különben barát kategória. tapasztaltam nem egyszer. nem érdekel már, szingliként fogok megdögleni. :) ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!