Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejöhetünk még vagy nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöhetünk még vagy nincs sok esély rá?

Figyelt kérdés

Régen tetszett nekem egy lány és énis neki aztán azthittem nemlehet semmi így jött egy másik lány akivel együtt vagyunk és a régi lánynak is lett barátja akik még mostis együtt vannak.Teljesen elfelejtettem a lányt de nemrég felbukkant és rámírt hogy szeret stb és az érzéseim ugyanazok lettek mint amit akkor éreztem mikor tetszett..megkérdezte mitakarok tőle mondtam hogy nemtudok rá barátként gondolni és ő mondta hogy barátként tud mert az érzéseit eltakarja az hogy van barátja és szerelmes belé.Azóta nem beszéltünk. Lehet még ebből valami ennyi ideje tartó vonzalombol vagy nincs sok esély rá?Vagy lehet hogy szeret csak a kapcsolatuk pont jól van perpill azért irta hogy csak barát és most hogy nem beszélünk és kezd elveszteni rájöhet arra esetleg hogy nemcsak barát voltam?

Válaszotokat köszönöm:))

2014. okt. 5. 12:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Eggyszerre szerelmes beléd meg a barátjába? Bocsi, de ilyen nem létezik. Csak az a kérdés, hogy akkor most kibe?
2014. okt. 5. 12:10
 2/2 A kérdező kommentje:
nemtudom hogy szerelmes e még belém...énis szeretem a barátnőm de közbe érzem hogy őis nagyon fontos miértne létezne ilyen?
2014. okt. 5. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!