Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöhetünk szerintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
23 éves srác vagyok és van egy lány,aki már régóta tetszik nekem és ez fordítva is igaz volt.Pár éve lett párunk aminek már 1 éve vége de beszélgettünk és bevallotta ,hogy ő is többet érez mint barátság meg én is.Amíg a barátjával volt nem igen beszéltünk mert nem örült neki de amint vége lett keresett es megbeszéltük ,hogy találkozunk.Néha beszél még a szakításukról stb ez lehet negatív dolog arra hogy esetleg összejöjjünk?
2015. aug. 4. 23:14
1/3 A kérdező kommentje:
Nem mintha összejönnének újra és bánná a dolgot csak gondoltam nehogy lelki szemetesláda legyek bár én is meséltem neki az én dolgaimrol mégis ugyanolyan szívesen járnék vele.
Szerintetek?
Köszönöm a válaszokat előre is!
2015. aug. 4. 23:16
3/3 kranpusz válasza:
A legtisztább ha felkérdezed, ott minden kiderül, látod az arcán, hallod a szavait és ha bizonytalanságot vélsz felfedezni akkor ne erőltesd mert csak csalódás lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!