Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tétlen vagyok tudnátok segiteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tétlen vagyok tudnátok segiteni?

Figyelt kérdés
Pár napja az egyik évfolyamtársam vett nekem egy szál virágot..Nagyon aranyos volt meg minden de már valamiért nem tudom szeretni.Év elején jártunk pár napot és kiderült hogy nem is azért jártunk mert szeretett..m1 ha leírnám hosszú lenne.Szval szakítottunk.Már legalább egy hónapja újra akarja kezdeni..de már nem tudom miért nem szeretem annyira.(szombaton sírt is miattam).pedig most tényleg mindent megtett.Most mindenki nekem mondja milyen hülye vagyok hogy visszautasítom..ma már le is tiltott.Most barátnőmnek irogatja hogy szakítson barátjával és járjon vele meg hogy kivan tőlem stb.Nektek mi a véleményetek??Szerintetek javítana a helyzeten ha visszaadnám a virág árát??Vagy mit tegyek??Előre köszi a válaszokat! :)
2016. febr. 8. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez melyik évfolyam?
2016. febr. 8. 22:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Számít ez? :D vagy ismeros a tortenet?😃😃
2016. febr. 8. 22:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Egyébként ha segit:8.
2016. febr. 8. 23:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne befolyásoljon ennyire az a virág,kérlek. Az csak a jele volt hogy vissza akar kapni. Úgy gondolom,ne hallgass azokra,akik azt mondták hülye vagy. Te ahogy érzed.

ha csak a virág miatt meg a néhány könnycsepp miatt,úgymond,szánalomból mennél vissza hozzá,akkor inkább hagyd a fenébe. Letiltott? Gyerekes,szerintem az egész úgy egyben. Ennél kicsit értékeld többre magad,ennyinek ne dőlj be.;)

2016. febr. 12. 23:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszii😊😃
2016. febr. 14. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!