Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves vagyok, egy kedves lány és 2hete Megérkezett a szerelem vagy nem is tudom hogy írjam le. Nagyon belé szerettem ami velem nem túl sűrűn fordul elő. Segíteni tudtok hogy mit tegyek?
Először is: nem vagy szerelmes. Nem lehet szerelmesnek lenni csupán ennyi után. Ez csak fellángolás.
Másik meg az h bejöttök egymásnak. Akkor mi a gond? Odamész hozzá és kész. Még facebookon is megbeszélhetitek h találkozzatok melyik szünetbe és hol.
A barátaitok is lehet veletek. Az a lényeg h végre lépjetek.
Odamész köszönsz elkezdtek beszélgetni arról h milyen órátok volt milyen lesz mi a vélemènyetek arról a tanárról aki tartotta tartja... az a lényeg h beszéljetek...
Ha megkrrdezi h mi újság ne mondd h semmi mert akk egy beszélgetési lehetőség elszúrva. Mond el neki h tök jó h végre személyesen is tudtok beszélni..
Ne feledd: 2 ember között a legrövidebb út a nevetés. Nyugodtan vivccelődj ne görcsölj. Mosolyogj folyanatosan légy felszabadult.
Sok sikert! :)
15/L
Lehet hogy igazad van írok is most neki!!!
De hogy írjam meg ezt neki???
Amúgy ő nem olyan mint a többi fiú...ő sokkal kifinomultabban beszél de jófej
Véleményem szerint felesleges rágörcsölni. Mivel a leírtak alapján megvan köztetek a vonzalom, nyugodtan írhatsz neki holnap, hogy nem lenne-e kedve találkozni. Tudod...
,,Semmi sem bonyolult annyira hogy ráparázz!" ;)
Sok sikert, és majd írd meg hogy mi volt! :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!