Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogy néz ez ki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy néz ez ki?

Figyelt kérdés
Az ciki ha 17 évesen egy 34 éves nővel jövök össze?

2016. febr. 8. 01:06
1 2
 11/14 anonim válasza:
De ha szereti akkor mit tegyen értse már meg valaki Nem tehet arról! Igen nem nagyon Jo de nem tehet semmit ha szereti !!! Baz*rá és éljetek boldogan!
2016. febr. 8. 22:00
 12/14 Sidana válasza:
Ha 17 évesen összejönnél egy 34 éves nővel valószínűleg anyakomplexusod van. Ezért senkit sem kell bántani. Ha esetleg rossz a kapcsolatod anyukáddal, mert akkor érthető hogy az idősebb korosztály érdekel. Tisztáznod kell magadban hogy ez nem normális, nem mondom azt hogy ciki, csak társadalmilag nem elfogadott. Szerintem kinövöd, ha pedig nem akkor szakemberhez kéne fordulnod, mert mi laikusok mondhatjuk hogy ciki e vagy sem, neked kell lerendezned magadban és tudatosítanod hogy ez nem normális :) 17/L
2016. febr. 9. 00:49
 13/14 anonim válasza:

Osztják itt az észt, mintha mindenki olyan tökéletes lenne...én abszolút megértelek, és nem csodálom, hogy eljutottál egy ilyen helyzetig.

A mai lányok (15-20) szinte mindenre kaphatóak, nincs bennük kihívás, és mérhetetlenül buták, mint a kloákám.

Természetesen nem szeretném a női nemet alázni, vagy ócsárolni, mert minden tiszteletem azon nőké, akik nem ezt a viselkedés módot produkálják, mert igen is van köztük olyan is, akinek a fél karom odaadnám, ha ilyen barátnőm lenne.

Viszont visszatérve a témához, szerintem nem gáz, mert aki ezt mondja, az a boldogságod útjába áll, és velük nem kell foglalkozni, én a helyedben fel se tettem volna a kérdést, mert nem az a lényeg, hogy mi mit mondunk, hanem hogy te ki mellett határozod el magad.

Ügyes légy, sok szerencsét ! :)

2016. febr. 9. 03:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Basszus 12es xd nincs anyakomplexusa csak szimplan a milfekre bukik ... Gondolj bele ... Egy 17 eves srac egy tapasztaltabb jo novel mennyire elvezheti ? Esku meg en is megirigylem a sracot :D
2016. febr. 14. 04:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!