Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon kettős jeleket kapok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kettős jeleket kapok tőle. Mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés

16 es fiú vagyok. A lényeg:

Van egy kány aki tetszik, elhívtam sétálni a gellérthegyre, nagyon sok mindent megbeszeltunk, hazakisertem, aztan elvaltunk. Kesobb rairtam hogy nagyon elveztem a delutant, hogy hianyzik, es megbeszeltuk hogy majd megisneteljuk. Aztan facebookon belajkolt egy kepet aminek az a lenyege hogy ha egy lany kedves veled nem biztos hogy tetszel neki, lehet hogy csak baratkozni akar.

Masik dolog, pedig az hogy az o egyik jo baratnoje az a legjobb baratom baratnoje("csaja"). Es ennek a lanynak elmondta hogy a gellerthegyi setank utani napon elment korizni, es valami srac atesett rajta, aztan elkezdtek beszelgetni, es hogy ez milyen jo. Az nem derult ki hogy adatokat csereltek e vagy nem. Kozben a gellerthegyen tobbek kozott ezt is elmeselte nekem, hogy elegge nem szereti hogy ha annak a lanynak elmond valamit, akinek ezt a koris sztorit elmondja, az tovabb adja a pasijanak, aki pedig az en legjobb baratom, szoval lehet hogy csak tulkombinalom, de lehet hogy engem akar megijeszteni? Egyebkent pedig a gellerthegyen nagyon jol alakult minden, nagyon sokat beszeltunk, es neki is nehez koeulmenyei vannak, de igy is sok mindent elmeselt, olyat is megosztott amit amugy massal nem szokott + azt is mondta hogy nem szeret ismerkedni, mert mas ugyse fogadna el. En pedig bokoltam neki egy csomot, es lojalis voltam meg elfogado, es nemcsak azert mert erre volt szuksegey hanem kozben magamat is adtam. Es ezert csalodas nekem ez a hirtelen palfordulasa, es nem ertem hogy most akkor mi tortenty en csak arra voltam jo hogy elmondja nekem a dolgait, vagy probal feltekennye tenni?

Egy biztos, hogy azt megbeszektuk, hogy fogunk meg igy talalkozni, es eddig azt terveztem hogy elmondom neki akkor hogy szeretem, de mostmar otletem sincs hogy mit csinaljak. Emiatt jol jonne egy kis segitseg :) egyebkent osztalytarsak vagyunk

2016. febr. 7. 21:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Folytasd a lány ,,fűzését", barátkozzatok! Nem szabad elsietni. Próbáld elérni azt, hogy a lánynak is kelljél.
2016. febr. 8. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!