Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jeleket adjak?
Van egy srác, nagyon szerelmes vagyok belé, első szerelmem. Öt hónapja ismerem, nagyon jóban vagyunk, azonban csak haverként tekint rám.
Hogy tudassam vele, hogy belé vagyok esve? Milyen jelekkel? Nem akarom lerohanni, vagy szerelmet vallani Neki, nem is lenne hozzá merszem sem.
Mit csináljak? Irtó béna vagyok ehhez.
/L
Köszönöm a hülye válaszokat, és ezt a sok értelmes megnyilvánulást!
Legalább volt köztük hasznos is.
Egyébként nem tudom érez-e irántam valamit, sokszor védett már meg, húzott ki a bajból ez alatt az 5 hónap alatt is, számíthatok rá akármi van, egy igazi támasz.
Sokat nevetünk együtt, bohóckodunk, szóval közel vagyunk egymáshoz.
Sőt voltam is fent nála. Most műsorra készülünk, bevállalta, hogy velem táncoljon, ő tanítja nekem a részletes mozdulatsort, órák után lehívott a múltkor a garázsába is próbálni stb.
De nem fogok ajtóstól a házba menni, nem mondhatom el úgy minden felvezetés nélkül, hogy "Beléd vagyok zúgva.". Valószínűleg nagyon eltávolodna tőlem és nem viselném jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!