Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küldhetnék jeleket a fiúnak?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki tetszik nekem. Talán én is tetszek neki (mosolyog, közelemben van). Még sohasem beszéltünk. Nem merem bevallani neki:D Milyen jeleket küldjek neki, hogy észre vegye, hogy tetszik nekem? Előre is köszönöm!2016. jan. 14. 17:58
1/8 anonim válasza:
Nem vagyok lány, nem tudom megmondani. Viszont szerintem kérdezd meg a feljebbvalójaidat, édesanyád, nagymamáidat... ! :)
2/8 anonim válasza:
Sehogy. Menj oda és mondd meg neki. Fiúknál ezt nem lehet másképp.
3/8 anonim válasza:
Nézd! Bámuld és erősen mosolyogj :) nézz a szemébe is ha már feltűnt neki és akkor is mosolyogj :) ha ezek után nem figyel fel rád semmit nem tudsz csinálni max odamenni hozzá... Fiú voltam
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem kell rögtön szerelmet vallni.
De oda mehetsz hozzá és beszélgethetnél vele. Jó ha össze barátkoztok előbb.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. jan. 14. 18:49
8/8 anonim válasza:
Sokfée Emoji van. Biztos megtalálod a magadhoz illőt. Vagy ott van a naon menci # jel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!