Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem az egyik barátomba. Bizonytalan vagyok: ő vajon mit érez? Milyen "jeleket" küldhetnék felé?
Először szerintem mindenképp bizonyosodj meg róla, hogy tényleg szereted e(legalábbis, ha nagyon jó barátok vagytok) , mert ha egyszer "elindul" a dolog,és ő viszont szeret, majd meggondolod magad, akkor már késő lesz...
Amúgymeg, szerintem tök egyszerű jelek is elegendőek... ha barátok vagytok gondolom nem sokszor dicsérted a külsejét, max azt h milyen okos, vagy h milyen aranyosan áll a haja... tehát ha utalsz a külsejére, biztosan feltűnik neki majd (ha nem egy szépség, akkor mond neki hogy szép a szeme...)
Vagy... egy egy olyan pillanatban érintsd vele össze a kezed, és ne vedd el....(nálam utoljára ez volt... és igencsak sikersvolt..ha elég "jól" csinálod, akkor szinte "elülteted" a fiúban a kérdést, hogy "vajon ez most mit jelent?" -és akkor csak ezen fog gondolkodni...ami előbb utóbb arra vezet, hogy belédszeret :D elég fura..
Több dolgot nemtudok... mosolyogj rá.. úgyértem ne csak mosolyogj, hanem mosolyogj RÁ! A szemébe! lássa, hogy azért vagy vidám mert ő ottvan, hogy miatta mosolyogsz! :) Ha van valami eredmény akkor mindenképp írj, kíváncsi vagyok :)
wáh. sikerült totál féreolvasnom az előbb (én voltam az előző kommentelő.. mármint nem a legelső..) szóval.. azt olvastam h te nemtudod, hogy szereted e... és h te érzel többet mint barátság.. :D (tudjuk be az időpontnak):D
A dolgok amiket írtam többnyire erre az esetre is igazak! :) Csak bátran! ;)
Hát szoktam dicsérni mert amúgy (szerintem) jól néz ki:P
Azért vagyok bizonytalan amúgy mert poénból szoktunk így kézenfogva sétálni meg ilyenek :D és most az egy dolog hogy én ezeket a pillanatokat is kiélvezem, de ő vajon mire gondol közben...? :S amúgy köszönöm a bíztatást, bár legközelebb jövő hétvégén talizunk csak, de majd igyekszem ;o)
"mert poénból szoktunk így kézenfogva sétálni meg ilyenek"
LOL:-D És az milyen? 18 évesen?
Remélhetőleg, majd poénból felcsinál, azt nézhetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!