Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszerettem az egyik barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem az egyik barátomba. Bizonytalan vagyok: ő vajon mit érez? Milyen "jeleket" küldhetnék felé?

Figyelt kérdés
18 évesek vagyunk mind ketten(én ugye lány ő fiú) és nagyon jó barátok vagyunk több éve, de most úgy érzem beleszerettem, és úgy érzem már ő is többet érez mint barátság, de nem vagyok biztos benne. Rárontani nem szeretnék ezzel, hanem csak valamiféle jeleket szeretnék neki küldeni hogy ez van... Ebben kérem a segítségeteket:D köszi előre is:))
2010. jan. 16. 00:56
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
14%
Ultraviola, esetleg -ibolya. Az is lehet, hogy szimplán retardált vagy, amiért 18 évesen még csak ötleted sincs, mit kezdj egy efféle szituval. Életképtelen ringyó vagy, remélem, nem jön össze.
2010. jan. 16. 00:59
 2/24 A kérdező kommentje:
oh de drága :D
2010. jan. 16. 01:01
 3/24 anonim ***** válasza:

Először szerintem mindenképp bizonyosodj meg róla, hogy tényleg szereted e(legalábbis, ha nagyon jó barátok vagytok) , mert ha egyszer "elindul" a dolog,és ő viszont szeret, majd meggondolod magad, akkor már késő lesz...

Amúgymeg, szerintem tök egyszerű jelek is elegendőek... ha barátok vagytok gondolom nem sokszor dicsérted a külsejét, max azt h milyen okos, vagy h milyen aranyosan áll a haja... tehát ha utalsz a külsejére, biztosan feltűnik neki majd (ha nem egy szépség, akkor mond neki hogy szép a szeme...)

Vagy... egy egy olyan pillanatban érintsd vele össze a kezed, és ne vedd el....(nálam utoljára ez volt... és igencsak sikersvolt..ha elég "jól" csinálod, akkor szinte "elülteted" a fiúban a kérdést, hogy "vajon ez most mit jelent?" -és akkor csak ezen fog gondolkodni...ami előbb utóbb arra vezet, hogy belédszeret :D elég fura..

Több dolgot nemtudok... mosolyogj rá.. úgyértem ne csak mosolyogj, hanem mosolyogj RÁ! A szemébe! lássa, hogy azért vagy vidám mert ő ottvan, hogy miatta mosolyogsz! :) Ha van valami eredmény akkor mindenképp írj, kíváncsi vagyok :)

2010. jan. 16. 01:05
 4/24 anonim ***** válasza:
66%
gyakran beszélj meg vele találkozot hangsulyozd hogy csak vele akarsz találkozni ugy hogy nincs körülötetek a többi barát. néha csak úgy hívd fel ilyenkor ne mondj semmi konkrétat csak hogy épp eszedbe jutott stb :)
2010. jan. 16. 01:07
 5/24 anonim ***** válasza:

wáh. sikerült totál féreolvasnom az előbb (én voltam az előző kommentelő.. mármint nem a legelső..) szóval.. azt olvastam h te nemtudod, hogy szereted e... és h te érzel többet mint barátság.. :D (tudjuk be az időpontnak):D

A dolgok amiket írtam többnyire erre az esetre is igazak! :) Csak bátran! ;)

2010. jan. 16. 01:08
 6/24 anonim ***** válasza:
66%
ja ja és írd majd meg nekünk hogy alakult a dolog :) sok sok sok szerencsét :)
2010. jan. 16. 01:08
 7/24 A kérdező kommentje:

Hát szoktam dicsérni mert amúgy (szerintem) jól néz ki:P

Azért vagyok bizonytalan amúgy mert poénból szoktunk így kézenfogva sétálni meg ilyenek :D és most az egy dolog hogy én ezeket a pillanatokat is kiélvezem, de ő vajon mire gondol közben...? :S amúgy köszönöm a bíztatást, bár legközelebb jövő hétvégén talizunk csak, de majd igyekszem ;o)

2010. jan. 16. 01:13
 8/24 anonim ***** válasza:
"poénból" :) velem is volt ilyen.. :D Hidd el, legalább ugyan annyira élvezi, mint te;)
2010. jan. 16. 01:14
 9/24 anonim ***** válasza:
16%

"mert poénból szoktunk így kézenfogva sétálni meg ilyenek"

LOL:-D És az milyen? 18 évesen?

Remélhetőleg, majd poénból felcsinál, azt nézhetsz...

2010. jan. 16. 01:22
 10/24 anonim ***** válasza:
mi ez a sok bunkó car ma este? mivan öcsi szombat hajnal van vége a sulinak a hétre és tudsz délig aludni???
2010. jan. 16. 01:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!