Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszerettem az egyik barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem az egyik barátomba. Bizonytalan vagyok: ő vajon mit érez? Milyen "jeleket" küldhetnék felé?

Figyelt kérdés
18 évesek vagyunk mind ketten(én ugye lány ő fiú) és nagyon jó barátok vagyunk több éve, de most úgy érzem beleszerettem, és úgy érzem már ő is többet érez mint barátság, de nem vagyok biztos benne. Rárontani nem szeretnék ezzel, hanem csak valamiféle jeleket szeretnék neki küldeni hogy ez van... Ebben kérem a segítségeteket:D köszi előre is:))
2010. jan. 16. 00:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nehéz a szitu. Próbálj közelebb kerülni hozzá!! Próbálj meg őszinte lenni vele. Adj haladékot hogy feldolgozza és eldöntse hogy kell -e ez neki. Ha pedig simán megy minden akkor minden rendben.
2010. jan. 16. 02:58
 12/24 A kérdező kommentje:

Hagyd el, ez egy ilyen tahók napja ;o)

Vagy csak féltékenyek, nem lehet tudni :P

Lehet hogy ő is élvezi mikor úgy megyünk de nem tudom.. mert mindig arról hisztizik nekem hogy mért nincs még egy olyan érdeklődésű körű, ugyan olyan "hülye" lány mint én. De gondolom itt csak a belső tulajdonságaimra utal, mert neki az olyan csajok tetszenek akik ezek a hogy mondják:D retrosok? szval csőgatya tornacipő ilyenek... de nem emo:D én meg nem ilyen vagyok... meg ha lát valami csajt aki tetszik neki akkor órákig arról csöpög...

2010. jan. 16. 10:44
 13/24 anonim ***** válasza:
Ha hiszed, ha nem, én teljesen ugyan így voltam... totál ugyan ez a helyzet volt, csak én fiú vagyok.. Az, hogy ő azt mondja h "milyen kár, h nincs még egy olyan lány mint te" azt jelenti, hogy egyszerűen imád téged, de nem akarja elrontani a barátságotokat(mert számára, ahogy akkoriban számomra is, nagyon sokat jelentesz, és fél, hogy elveszítene!) szerintem "nyert" ügyed van;)
2010. jan. 16. 12:03
 14/24 A kérdező kommentje:

Azt mondod?:)

Hát remélem igazad van, bár azt nem tudom mire vélni mikor órákat csöpög nekem egy nőről akit lát az utcán és bejön neki. vagy ez normális?

2010. jan. 16. 12:33
 15/24 anonim ***** válasza:
Teljesen! Én is ezt csináltam... mivel úgy gondoltam, h semmi esélyem nincs nála, simán beszélhettem neki arról h éppen ki tetszik... :) [bár igaz, h így utólag, ezzel csak "rontottam" a dolgon, mivel ő féltékeny volt..] de a lényeg az h ez semmit nem jelent... attól h az utcán látok egy csajt, és megtetszik, még nem leszek belé szerelmes, meg semmi... Gondolom már neked is volt olyan h az utcán láttál egy "jóképű" srácot, de közben már szerelmes voltál vki másba... ;)
2010. jan. 16. 14:08
 16/24 A kérdező kommentje:
igen ez igaz. Akkor szerinted mit kéne most csinálnom?:)
2010. jan. 16. 15:15
 17/24 anonim ***** válasza:
hát.. :) mivel már fogjátok egymás kezét.. ezért a kézösszeérintősmódszerem nemigazán időszerű.. :D viszont a határozott "érte" mosolygás a szemében, szerintem még mindig jól beválna... és esetleg utalhatsz arra, hogy nem szívesen engeded el a kezét.. arra hogy milyen jó, hogy melletted van, és bár így lenne mindig...(ne mondj ki h barátként, mert akk vége az egésznek)... mond neki, h nem szeretnéd ha egy másik emberrel meg kéne osztoznod rajta.. (bár ez már elég egyértelmű utalás) egyébként meg teljesen mindegy mit mondasz neki, csak az érzéseiddel kell nyitnod, és minden rendben lesz! Próbálj meg minnél több időt csak vele tölteni! Mikor velem történ az eset, nagyonnagyon örültem annak, hogy a lány, amikor velem beszélgetett, semmi és senki más nem számított neki. "Csak nekem létezett"... ez szerintem nagyon jó, és én nagyra tudom értékelni is... Szóval... csak simán add önmagad, és a saját érzéseidet :) ;)
2010. jan. 16. 22:05
 18/24 A kérdező kommentje:
Hát igyekszem majd. :) mondjuk nem nagyon merek úgy "nyomulni" rá mert elég tapasztalatlan:D és nem biztos hogy értené vagy nemtudom...:S nehéz ez
2010. jan. 16. 22:09
 19/24 anonim ***** válasza:
csak "ügyesen":D annak ellenére h sokan hülye cuccnak tartják, sztemm igenis vannak egyértelmű jelek... annyi az egész h bele kell képzelned magad az ő bőrébe, és meg kell kérdezned 'magadtól', hogy vajon mire figyelnél fel, ha ő lennél :)
2010. jan. 16. 22:11
 20/24 A kérdező kommentje:
Te tudsz valamit! :D HA egy napra férfi lehetnék... Sokkal könnyebb lenne:P
2010. jan. 16. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!