Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerintetek is szerelmes belém?
Figyelt kérdés
Van egy srác, és olyan mintha szerelmes lenne belém, de nem tudom biztosra venni. Pl.: dolgozatnál titokban segít nekem, és én is neki, egyszer ebédnél szólt, hogy ne egyek halat, mert szálkás(több ételből lehet választani), és egyszer összefutottunk az utcán, az egyik barátnőmmel voltam. Erre mellém jött tök közel, és megkínált csokival. Nem voltam magamnál, olyan fura volt, ezért ennyit mondtam: nem köszi. Így utólag gigantikus hiba volt. Van mikor emberekkel szemben megvéd, persze nem feltűnően, ilyen kétszer volt. És van, mikor nagyon szolídan, röviden hülyül velem.2016. febr. 7. 21:20
1/6 anonim válasza:
Az hogy lehet, hogy 21:18 van, de a kérdést 21:20-kor írtad a kérdést? Mellesleg ezek csak szimplán kedves gesztusok, nem kell belelátni semmit a dologba.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom... és azért gondoltam bele, mert más lányokkal nem csinál ilyeneket. Megfigyeltem
2016. febr. 7. 21:43
3/6 anonim válasza:
Hát, félig meddig osztom az első válaszoló véleményét, ezek tényleg csak kedves gesztusoknak tűnnek, de semmiképp ne add fel, próbáld meg kiismerni, és ha ezek a dolgok, amiket leírtál, ismétlődnek, esetleg egyértelműbbé válnak, akk szerintem nem esélytelen a dolog!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Majd meglátjuk, mi lesz.
2016. febr. 8. 18:56
5/6 A kérdező kommentje:
Ja az lemaradt, hogy ezek mindennaposak, márha összefutunk valamikor, ebédnél és utcán viszonylag ritkán, de a suliban folyton, napi szinten vannak.
2016. febr. 8. 18:59
6/6 A kérdező kommentje:
Hát gyerekek... Egy kicsit elfajult a dolog... állandóan ott tűnik fel ahol én, folyton engem bámul, próbál hozzám érni, és folyton beszélgetünk órákon... Mirkor mellette beszélgetek a barátnőimmel próbálja magára vonni a figyelmet. Mindig van véleménye a tanár minden szavára van véleménye, és közli is velem órán... szóval lehet szerelmes belém szerintetek?
2016. febr. 22. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!