Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem, hogy kezdjem?
Sziasztok!
Van egy lány aki az utóbbi időben megtetszett. Mind a ketten 12 évesek vagyunk, egy osztályba járunk. Ő inkább kicsit zárkózottabb, én egy kicsit merész, bulizós típus. Neten nem nagyon beszélek vele (szánalmasnak tartom ha valaki úgy írogat egy lánynak hogy közben utána sóvárog), inkább személyesen. A suliban ma volt farsang, sajnos nem volt ott így nem nagyon tudtam vele beszélni. Kb fél éve ismerem. Általában könnyen beszélek lányokkal, de nem nagyon van közös témánk. Mi legyen a "kezdő téma"? Tudnátok nekem segíteni?? Előre is köszönöm
12/F
Figyeld meg, hogy miket szeret csinálni, milyen tantárgyakból jó....
Beszélhettek a telefonjáról szereti e, a tiédről... tehát ilyen elektromos kütyükről...
Iskoláról.. melyik tanárt szereti mi a kedvenc tantárgya? Esetleg tudna e neked segíteni abból amit te nem értessz? Vagy ha van olyan amit ő nem ért fe te igen fekajánlhatod a segítséged
Zenéről. Kedvencei.. stílusa.. a te stílusod...
Hobbyjai.. an e esetleg közős? Pl rajz írás ...
Sportol, mit? Miket? Vagy melyiket szereti? Te melyiket?
Vannak a kisállatai... neked van e....
Ezekről a témákról rengeteget lehet beszélni...
Vagy melyikőtök ment a mostani sulitokba ha csak fél éve vagytok osztálytársak?... bár ha ő ment a ti sulitokba és kínos a téma akk hagyjad.
Fő az h legyél kedves megértő mosolygós... két ember között a leggyorsabb út a nevetés. :)
Mindig figyelj rá, de sose légy tolakodó!
Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!