Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is egy mihaszna...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is egy mihaszna szar vagyok? Részletek priviben. 13/f

Figyelt kérdés
2016. febr. 5. 15:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nyugi majd középsuliba jobb lesz a homorod:)
2016. febr. 5. 15:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Privi?
2016. febr. 5. 15:36
 3/11 anonim ***** válasza:
ha nem vagy meleg akkor nincs gond
2016. febr. 5. 15:45
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok b..uz.i! Csak sohasem tetszettem egy lánynak sem. Nem 1x utasitottak vissza, vagy ha majdnem sikertrult akkor a legjobb haverom megszerezte.. pedig sportos alakom van, heti 4x járok edzésre, nem vagyok szemüveges, kitűnő tanuló vagyok, és sokak szerint jóképű is.. De hiába.. Valaki luzernak szuletik akinek igazából 1-2 haverja van és mindenhol kikozositik. :'-(Tudom ez már rinyalas és szeretet qrvasag de mégis..
2016. febr. 5. 15:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Írsz?
2016. febr. 5. 15:52
 6/11 anonim ***** válasza:
en vagyok az egyetlen anki a kiközösitetekelis és a kiközösítőkel is jóba van x'D?
2016. febr. 5. 15:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Öhm ugyanez vagyok csak 18 evesbe! Es ne felj ha nem kerulsz jo haversagba akkor vege nem lessz onbizalmad...
2016. febr. 5. 16:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Nyugi van, srác. 13 vagy, ne aggódj azon, hogy nem lesz párod. Lesz sok szép tapasztalatod még az életben, és igen, csalódni is fogsz még, de ez természetes, ilyen az élet. Nem szabad alábecsülnöd magad, és nem szabad elkeseredned. Ha akarsz beszélni, meghallgatlak. 17L
2016. febr. 5. 17:05
 9/11 anonim ***** válasza:
8# engemet is meghalgatsz? :D
2016. febr. 5. 17:31
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 Csak ma, csak most, bárkit :D
2016. febr. 5. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!