Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá egy fiúra?
Figyelt kérdés
Tudom, nagyon idegesítő lehet már ez a kérdés:/ de a segítségeteket szeretném kérni. Általában ki szoktam találni valami okot amiért írok, mert szerintem egyenesen unszimpátiát kelt ha egy idegen rádír egy "szia mizuu"val. De itt nem tudok semmilyen okot, egyszerűen csak nagyon szimpi a fiú és nagyon szeretném megismerni. Az a gondd, hogy volt egy fotózáson, felrakta a képeit és (számoltam, igen kicsit megszállott vagyokxd) legalább 30 lány bejelölte és biztos vagyok benne hogy irogattak is neki hogy "jajjdehelyes vagy modellkedsz? Hihi" ezért nem szeretnék énis ilyen hülyének tűnni aki azért ír mert jóképű a srác. Szóval fogalmam sincs mit és hogyan kéne. Ezen kívül az igaz hogy ha leírjuk a nevét akkor személyesebbnek érzi a beszélgetést? Hogy például "szia bence":D nincsenek valami tippek? Ne haragudjatok a kisregényért csak tanácstalan vagyokxd2016. febr. 3. 20:00
1/3 anonim válasza:
Csak simán írj rá, hogy "Szia, hogy vagy?" és a többi jönni fog magától, sok fiú azért kedveli a spontánságot.
2/3 anonim válasza:
Ha nem tecene sima ramernel irni ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!