Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írjak rá facebookon egy fiúra, aki tetszik?
Figyelt kérdés
Nem ismerjük egymást, de nem akarok úgy "beállítani", hogy azt érezze könnyű dolga lenne2016. jan. 19. 19:40
1/8 A kérdező kommentje:
ja, 20/l
2016. jan. 19. 19:41
2/8 anonim válasza:
Szia! Van kedved ismerkedni? Szívesen megismernélek! (Valahogy igy) Így ha rájössz közben, hogy nem neked való, le tudod koptatni. Remélem segítettem valamit. 22/L
3/8 anonim válasza:
Ahh imádom az idősebb nőket :3 ezt nem hagyhattam ki sorry... Kezd egy sziával aztán majd csak válaszol
6/8 anonim válasza:
Szia !
Úgy írj rá,hogy látogass el az adatlapjára és dobj neki egy lelkesítő üzenetet.
Arra vigyázz,mondom nagyon vigyázz,hogy nehogy másnak címezd.
Írd neki,hogy tetszel nagyon,de nem köll kóla.
7/8 anonim válasza:
Na ez aztán a logika... Rá akarsz írni a srácra, de "nem akarod, hogy könnyű dolga legyen." WTF? Akkor kérd meg, hogy járjon kézen állva a jégen vagy az utcán dekázva vigye végig a labdát. Akkor garantáltan nem lesz dolga :D
8/8 anonim válasza:
Az én esetemben ha már érdeklődést mutatnál, akkor már nyert dolgod lenne :-) Én odáig jutok el általában, hogy bejelölöm, visszaigazol, utána viszont már nem merek írni, mert amikor megteszem, igen nagy eséllyel odáig jutunk el, hogy "látta, de nem válaszol" vagy rosszabb esetben letöröl vagy letilt. Persze vannak jobb esetek is :-)
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!