Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még erre esély, vagy felejtse el végleg a fiút?
Sziasztok!
Van egy fiú, akit féléve ismertem meg, és az elején rettenetesen jóban voltunk, és majdnem lett is közöttünk valami. Azonban, néhányan bekavartak, így nem lett semmi, barátságnál több. 1hónapja, egy lánnyal összevesztem, és minden csúnyát mondtunk egymásra, és a lány elküldte a fiúnak. A fiú most engem gyűlöl, és ahol tud, beszól, megaláz, kicsúfol. Az a bökkenő, hogy én komolyan szeretem ezt a fiút, és nem tudom gyűlölni vagy elfelejteni, bármit tesz. Azóta van barátnője, és mint mondtam, azt mondta engem utál a világon a legjobban.
Mivel még van 2évünk (évfolyamtársak vagyunk) szinte együtt, szerintetek lehet még arra esély, hogy kibéküljünk mint barátok,vagy hogy több is legyen?
az esély megvan rá hogy még barátok lesztek.
én a helyedben keresnék másik fiút.(tudom hogy szerelmes vagy belé, de ha már egyszer nem sikerült vele összejönni mert páran bekavartak akkor kár erőltetni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!