Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van rá esély hogy kialakuljon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rá esély hogy kialakuljon köztünk valami? 18/L

Figyelt kérdés
Nem egy nagy nőcsábász a srác, pedig igazán sármos és jóképű! Osztálytársak vagyunk, végzősök és nagyon jó barátok 4 éve. decemberben házibuliban megcsókolt többször és összebujva aludtunk...(semmi egyéb nem történt) aztán azt mondta, nem alakulna ki köztünk a dolog. Beleszerettem...Egy haverjával jártam tobb mint egy eve aki szintén osztálytársunk,(azota senkim nem volt, 2 barátom volt eddig, es nem vagyok az az egyejszakas csaj sem) de már nincsenek olyan jo viszonyban a szakitás ota...egy barátomnak azt mondta "egy osztálytársa iránt érez valamit, de vegyesek az érzelmei"(mas lannyal nem igazan van joban az osztalyban, minden oran velem ul, stb.) a tesoja pedig meg kérdezte bejovok-e neki azt valaszolta "nem mondok semmit"gyakran megdicser ha kicsipem magam, es en is ot.... mit tehetnek? Kezdemenyezni felek, es ha kezdemenyeznek is akkor hogyan?, van esély hogy belem szeressen? Hogy csabithatnam el? 18/L
2016. jan. 31. 08:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Hívd el randizni,pl.Moziba.Ha bejössz neki akkor örömmel elmegy veled,ha nem akkor meg kár erőltetni.
2016. jan. 31. 09:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, van rá esély.
2016. jan. 31. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!