Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anya nem engedi hogy barátom legyen mit tegyek? 17L
Ismerek olyan szülőt,aki azt mondaná,hogy ha a felnőttek dolgába akarod ártani az orrod,akkor tessék keress munkát,költözz el. Addig ő éli a te életed is,korlátoz a lehető legtöbb helyen,mert szerinte ez így helyes. Ezt a meggyőződésüket nemtom honnan szedik. Qva irritáló.
Ha a tied nem ilyen,akkor van rá esély,hogy megbékél vele sztem.
Nálunk sokáig a számítógép az ördög találmánya volt. Pedig nem voltunk vallásosak,csak spirituális cuccokban hittek a szülők,amit nagyon eltúloztak. A TV-ből meg a Computerből árad a fekete gonosz energia,meg a facom végéből a rózsa illat is gondoltam. Pár évvel később megszokták,és a szülők is elválaszthatatlanok az ördög találmányától. Mindenkinek külön gépe van.
Megszokja,vagy rádszáll miatta. Ugyanis a szülő úgy gondolja joban tudja mire van szükséged anélkül,hogy ésszerűen meghallgatna,és gondolkodna!
Ha anyád IQ harcos,akk lehet nehezebb lesz vele a vallási meggyőződését elfeledtetned. A szülők a saját bűneiket látják gyermekeik szemeiben. Vagyis nem akarja,hogy olyan rossz kisány légy mint ő volt,vagy amitől ő fél. :-)
Vannak akik irányítani akarják mások életét. Megmondani mit tegyenek,holott a salyát életükkel sem vergődtek még zöldágra,de ők akkor is jobban tudják,hogy másnak mi kell és mi a jó.
Elegem van a Jehovákból.
Mostoha nagyszüleim is azok, és folyton papolnak.
Bazira nem érdekel, nem vagyok megkeresztelve azt teszek keretek közt amit akarok.
Költözz el otthonról amint lesz rá lehetőség, vagy menj koliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!