Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves koromtól legyen barátom?
Igazából úgysem az számít, mi mit mondunk, vagy te mit gondolsz, ez nem az alapján fog eldőlni, hogy mit döntesz el magadban. Ha megismersz egy olyan fiút, akivel úgy érzed, szeretnél együtt lenni, nem fog megakadályozni az, hogy te úgy tervezted, csak két évvel később lesz megint barátod.
Ha fiatalnak érzed még magad a kapcsolathoz, az teljesen normális (bár nem írod a korodat), semmit sem kell siettetni. Akkor menj bele valamibe, amikor szeretnéd és jónak látod.
Fiatalon is lehet az embernek barátja, nekem pl. már 13 évesen is volt "barátom", és semmi probléma nem volt vele. Persze amikor én 13 éves voltam, a mi "igényünk" a "párkapcsolatban" teljesen más volt, mint a mai gyerekeknek, mi egyszerűen kézenfogva sétálgattunk délután egy parkban és beszélgettünk. Konkrétan még csók se volt. Egyáltalán nem bántam meg, szerintem teljesen rendben volt a dolog, és ha majd lesz lányom, és nagyon fiatalon lesz egy ilyen jellegű kapcsolata, azzal nem lesz semmi problémám.
8-asnak
Ha nem ítéled el akkor minek írod idézőjelbe? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!