Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hány éves koromtól legyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves koromtól legyen barátom?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Elég fiatal voltam, amikor először barátom volt, azóta szakítottam vele, de már nagyon megbántam az egészet. Hány évesen fogadható el/normális hogy van barátom? (Az intim dolgokról szó nincs, ilyet ne írjatok légyszi a válaszba) :/ :)
2015. okt. 23. 19:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
14-15töl simán
2015. okt. 23. 19:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem 14 éves kortól, ha van valaki akit tényleg szeretsz nem csak azért kell, hogy legyen valaki simán elfogadható és nevezhető igazi járásnak. Akár fiatalabban is, de kevés az annyira érett gyerek akinek menne egy komoly kapcsolat, meg azért 12 évesen nincs erre semmi szükség. Azonban ez nem jelenti azt, hogy 14 évesen rögtön találj valakit. Akkor járj valakivel, ha szereted. Ez nem korfüggő:)
2015. okt. 23. 19:36
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Normális, ha 15-16-tól, csak annak semmi értelme nincs, mert úgyis vége és az iskolával kell foglalkozni. 23-25-öt mondok én, de amint vége a sulinak, akkor. Akkor már van értelme is.
2015. okt. 23. 19:36
 4/11 anonim ***** válasza:
14-15
2015. okt. 23. 19:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
3-as te valami kolostorban élsz?
2015. okt. 23. 19:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy a 3-mas kolostorban él-e, de fogalmazni biztos nem tud, mi az, hogy úgy is vége és az iskolával kell foglalkozni?
2015. okt. 23. 19:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Igazából úgysem az számít, mi mit mondunk, vagy te mit gondolsz, ez nem az alapján fog eldőlni, hogy mit döntesz el magadban. Ha megismersz egy olyan fiút, akivel úgy érzed, szeretnél együtt lenni, nem fog megakadályozni az, hogy te úgy tervezted, csak két évvel később lesz megint barátod.

Ha fiatalnak érzed még magad a kapcsolathoz, az teljesen normális (bár nem írod a korodat), semmit sem kell siettetni. Akkor menj bele valamibe, amikor szeretnéd és jónak látod.

Fiatalon is lehet az embernek barátja, nekem pl. már 13 évesen is volt "barátom", és semmi probléma nem volt vele. Persze amikor én 13 éves voltam, a mi "igényünk" a "párkapcsolatban" teljesen más volt, mint a mai gyerekeknek, mi egyszerűen kézenfogva sétálgattunk délután egy parkban és beszélgettünk. Konkrétan még csók se volt. Egyáltalán nem bántam meg, szerintem teljesen rendben volt a dolog, és ha majd lesz lányom, és nagyon fiatalon lesz egy ilyen jellegű kapcsolata, azzal nem lesz semmi problémám.

2015. okt. 23. 20:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem kb. 16-tól lenne az ideális,mivel addigra talán már megérik valaki egy kapcsolatra. Ez csak az én véleményem és természetesen nem ítélem el azokat akiknek előbb lett/lesz "párkapcsolatuk".
2015. okt. 23. 21:25
 9/11 anonim ***** válasza:

8-asnak

Ha nem ítéled el akkor minek írod idézőjelbe? :DD

2015. okt. 23. 21:32
 10/11 anonim ***** válasza:
9: szerintem azért írja idézőjelbe, mert elég relatív, hogy kinek mi a párkapcsolat, és lehet, hogy jóval fiatalabbként is van valakinek "párkapcsolata", de az valójában nem ugyanaz, amit mondjuk huszonévesen az ember megél valakivel.
2015. okt. 26. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!