Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Segítség kéne. Szép lány a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség kéne. Szép lány a láthatáron, csak nem vagyok benne biztos hogy van e esélyem?

Figyelt kérdés
Szóval.. eme leanyzoval tavaly majdnem osszejottem, csak a szünet közbe jött. Idén ősszel megint sokat megengedett pl: a haját simogatni,a derekát megfogni, bokolni stb. Félévkor osszevesztem vele. De kibekultunk. De én mondtam az egyik barinojen2k hogy mondja meg neki: szerelmes vagyok belé. Erre a válasz:tudom.. meg az egyik haverom odavitt neki egy levelet(szerelmes) amit osszgyurve kaptam vissza. Ez volt két hónapja. Mostanában megint beszélek vele, keresi a tarsasagom és minden ócska poenomon nevet és a haját fonogatja miközben velem beszél. Lehet még esélyem? Ja és ő az osztálytarsam 13/f
2016. jan. 30. 20:35
 1/3 anonim válasza:

Szia, lehet még esélyed...

De ha osztálytársaddal jösz össze abból soha nem lesz jó vége...Nem akarok rosszat de igy van sajnos ! :(

De attól még drukkolok !! :)

2016. jan. 30. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát ismerős a helyzet csak én már 14 éves vagyok és lány az osztálytásrammal tetszünk egymásnak sőt.. de megbeszéltük, hohyha lesz valami az csak is év végén. Egyet értek az előző kommentelővel osztálytárssal nem szabd összejönni...
2016. jan. 31. 00:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Össze lehet velük jönni, nekem volt haverom, akinek 5 éve tart a gimis kapcsolata. Mondjuk én meg pont szakítottam a gimis osztálytársammal érettségi előtt egy évvel, eléggé gyűlöltük egymást, de különben zavaró nem volt :D

Ja, és valószínűleg tetszel neki, csak 13 évesen még maga sem tudja, mit akar

2016. jan. 31. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!