Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves leszek nyáron, eddig még nem volt senkim. Jelenleg sincs senki a láthatáron. Lemaradtam vmiről? Vmi visszahozhatatlan, pótolhatatlan dologról, vagy még minden jóra fordulhat? (lány vagyok)
Szerintetek ha fél éven belül találok vkit, akivel nagyon boldog vagyok, és 10 év múlva visszatekintek életemnek erre az időszakára, érezhetem-e úgy, hogy minden így volt tökéletes, ahogyan történt, vagy az emberben mindig lesz vmiféle idióta hiányérzet, mert vele semmi nem akkor történt meg, amikor "meg kellett volna" történnie?
Csak normális válaszokat kérek, nincs valami jókedvem... Csinos vagyok, kedves, senki nem érti, miért vagyok egyedül, ... mégis, vhogy így alakultak a dolgok. A múltat már nem tudom megváltoztatni, és most van bennem vmi hiányérzet. A legtöbb ismerősöm már boldog párkapcsolatban él - de legalábbis túl van 1-2 próbálkozáson -, én meg még nem láttam fiút 3 méternél közelebbről :S
Két évvel idősebb vagyok nálad, velem is ez (volt) a helyzet. (Senki sem értette, miért nincs senkim, hiszen elég sok próbálkozó volt).
Most alakulgat valami, és nem azért, hogy legyen valakim, hanem, mert én szeretném így. Valami megfogott benne.
Én is nagyon sokszor feltettem magamnak ezt a kérdést. És mindig arra jutottam, hogy talán a tökéleteset kerestem. Aztán rájöttem, hogy olyan nincs. Nem érzem úgy, hogy lemeradtam valamiről, sőt akik tudják, hogy mi a helyzet, büszkék rám.
Az utolsó hozzászólóhoz szeretnék csatlakozni, a netes ismerkedést illetően. :) Igazából pont ezt akartam javasolni, ha mondjuk olyan ember vagy, aki élőben fél ismerkedni, illetve nem mer megszólalni, stb. Pl.többek szerint én is szép lány vagyok, bár ez persze relatív. Inkább a belső dolgok tettek és tesznek szerintem engem széppé, és ezért kérdezték tőlem is sokan, sokszor, hogy mért nincs pasim?!...voltak rövidebb kapcsolataim, amikben nem sok minden történt, és igazság szerint, örülök is!!! A megfelelőt nehéz talán kivárni, tudom jól, én is 23 leszek a nyáron, most van egy nagyon friss kapcsolatom, de 3 évig nem volt senkim... :S Neten ismerkedtünk meg, többször próbáltam ezt a fajta dolgot, de eddig sikertelenül. Már az első beszélgetésnél megvolt az összhang, és a talákozásunk is jól sült el, a csókról, meg az érintésekről nem is beszélve! :) Minden tökéletes, bármiről tudunk beszélni, hasonló képünk van a világról is, egy rugóra jár az agyunk! Szóval azt mondom, hogy nem veszítesz semmit, én egy percig sem bánom, hogy vártam! Nem tudom, hogy aki most a párom, ő-e az igazi, de valahogy annyit biztosan érzek, hogy egy pasira érdemes volt eddig várnom... ;) Hogy mi hogyan alakul köztünk, és meddig fog tartani, azt nem lehet tudni, de optimisták, és reménykedők vagyunk a jövővel kapcsolatban, bízunk a Fentről jövő áldásban, és talán még együtt is éljük le az életünket! :) Tényleg nem kell elkapkodni semmit!!! Azért, hogy pusztán legyen valakid, nem érdemes elpazarolnod érintéseket, csókokat, szexet, mert később bánni fogod, hogy nem annak adtad ezeket, aki igazán szeret téged, és akit te is, és aki ezt megérdemli!!!
Manapság persze ezeket a dolgokat eléggé ledegradálják, de vannak olyanok, köztük én is, akiknek ez fontos, és igyekszünk megbecsülni, és nagy jelentőséget tulajdonítani ezeknek! Nem hiszem, hogy ez hátrány lenne, ha pedig valaki ezért lenéz, le kell tojni!!! Meglátod, találsz olyan pasit, aki tisztelni fog ezért, és megbecsüli azt, hogy nem dobod oda mindenkinek magad csak úgy! Vigyázz azért persze a netes ismerkedéssel, mert sok sebet is lehet szerezni, de kívánom, hogy te is szerencsével járj, és rátalálj a boldogságra!!!
ÉRDEMES VÁRNI!!! ;))
Az előzők olyan szépen leírták...
talán még annyit lehetne hozzátenni, hogy ha majd meglesz az igazi párod, igenis nagyon fogod sajnálni, hogy nem lett meg sokkal előbb - de neked NEM LEHETETT MEG. Te ilyen vagy, és most kezdesz érni. Keresd a fiúkat, és keresd köztük azt, akivel összeillesz. Ne kapkodd el - nem érdemes. Ne foglakozz semmiféle "illő" idővel. Nem az évekhez van kötve a boldogság.
Ha téged ez vigasztal:
Én 28éves vagyok és régóta nincs senki a láthatáron.
23évesen még nem volt semmilyen kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!