Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm miatt megjegyzéseket kapok?
A probléma az, hogy barátnőm, úgy néz ki mintha 14 éves (se) lenne, pedig áprilisban betöltötte a 18-at.
Ma az arcomba vágta egy teljesen idegen, hogy pedofil vagyok, mit akarok én egy kislánytól? Nem álltam neki magyarázkodni, hogy bizony nem annyi amennyinek gondolja, inkább csak fogtuk magunk és eljöttünk az étteremből. Ez most volt 1 órája. Valójában ez nem az első alakom ilyenből, de ez volt a legdurvább eddig, hogy konkrétan az arcunkba mondta a csávó.
Imádom a lányt, nekem nem számít, hogy mit mondanak. Inkább csak az hogy miért mondják?
Ő 18, én 20 éves vagyok. :)
Ennyit kellett volna mondanod: "Ő valójában 18 éves, hiába néz ki fiatalabbnak. Most, hogy ezt tudja, megkérem szépen, hogy takarodjon előlem 3 másodpercen belül, különben puzzle-t kap a kórház postán!".
Ennyi.
Volt már példa ilyenre is.
Barátnőm is mondja, hogy hagyjam ilyenek az emberek, ő már hozzászokott. Mit tehet róla, ha sokkal fiatalabbnak néz ki?
Csak ülsz nyugodtan várod a kajád egyszerre odatoppan egy f* sz ezzel a szövegével... Mintha amúgy is bármi köze lenne hozzá.
Semmi köze nincs hozzá...
Sajnos igen, ahogy előttem is írták, vannak ilyen emberek. Nem kell velük foglalkozni, odébb kell állni vagy ha tényleg nagyon magyaráz akkor beolvashatsz neki, hogy kinek képzeli ő magát..
Mi van majomgyerek?
Te nagyanyádra gerjedsz?
És békén fog hagyni! :-)
Jézusom utolsó :D
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!