Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntsek? 17\F
Figyelt kérdés
Van egy párkapcsolatom de mèg nem mondtuk ki hogy együtt vagyunk szeretem a lányt de van egy másik akivel nagyon joban vagyok es most lehet hogy lenne rá esèly hogy vele osszejöjjek őt is nagyon szeretem ès nemtudom hogy kit válasszak az első nagyon megèrtő , szeret , aggódik èrtem , èn is szeretem. A másodikról csak feltètelezem hogy lehetne köztünk valami tudom ha összejönne ő is nagyon szeretne ès megbecsúlne , ès fogalmam sincs hogyan döntsek , nem akarok megbántani senkit :(2016. jan. 28. 16:09
1/8 anonim válasza:
Ha igazán szereted volna az elsőt akkor nem szerettél volna bele a másikba,tehát válaszd a másodikat.!
2/8 A kérdező kommentje:
Igazan szeretem az elsot de a masodikkal mar regebb ota beszelgetek
2016. jan. 28. 16:26
3/8 anonim válasza:
Dobj fel egy ermet es megtudod,hogy melyiket akarod jobban ez mindig beválik.
4/8 anonim válasza:
Ebből már jól nem jössz ki szerintem hagyd mindtkét csajt mert ha összejössz az eggyikkel de a másikat is szereted az már távolról se jó és csak még nagyobb sértődések lesznek én a helyedben azt kamutnm ,hogy eggyik sem tetszik mivel így mindketőt megbántanám de eggyiket sem annyira mint ha összejönnék velük
5/8 anonim válasza:
az 1. mert ahogy irtad az jobban szeret...
6/8 anonim válasza:
Ha igazán szeretnéd valamelyiket is, nem lenne kérdés, hogy kit válassz. Sőt, meg se fordulna a fejedben, hogy vki más is képbe jöjjön.
7/8 A kérdező kommentje:
Kedves #6 igazán szeretem mindegyik lányt , èpp ezèrt nehèz a döntès , koszonom a valaszaitokat :)
2016. jan. 28. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!