Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek, hogy döntsek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, hogy döntsek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel nagyon jó barátságban vagyunk mindent elmondunk egymásnak megbízunk egymásban és elkezdett alakulgatni vmi volt csók ölelés hasonlók(de még nem jàrtunk)aztàn talàlkozott egy lànnyal akibe beleszeretett elkezdtek jàrni ilyen facebookos kapcsolat volt de aztàn pàr nap utàn szakítottak.Amikor ezt megtudtam hogy mi történt nagyon mérges voltam rá mert csak kihasznàlt aztàn megtudtuk beszélni a dolgot mert nagyon megbànta amit tett.A szakítàsa után miután megbeszéltük ezt a dolgot összejött egy másik lánnyal akit nem is ismer mivel elvileg teljesen belé szeretett de soha életébe nem làtta és ezt szintén facen de 1-2 nap múlva vele is szakított most meg újra akarja kezdeni velem.Szerintetek mit tegyek adjak neki még esélyt van inkàbb ne?? 15/L a fiú szintén 15

2015. aug. 4. 14:00
1 2
 1/15 TallandThin Boy ***** válasza:
Szerintem felejtsd el ezt a gyökeret és keress egy normális srácot.
2015. aug. 4. 14:15
 2/15 anonim ***** válasza:

:DDDDDDDDDDD

adj neki még egy esélyt, látszólag teljesen megbánta a dolgot! :D

2015. aug. 4. 14:23
 3/15 anonim ***** válasza:

És még nem naivak a mai tinipuncik.

Tedd szét neki. Mehet te is a falára strigulaként.

Ügyes vagy.

2015. aug. 4. 14:25
 4/15 anonim ***** válasza:
*mehetsz
2015. aug. 4. 14:26
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom az a helyzet,hogy én még ezek után is érzek iránta valamilyen féle vonzalmat...és nem tudom..:/
2015. aug. 4. 14:53
 6/15 TallandThin Boy ***** válasza:
És szerinted, ha amíg te ott voltál neki több lánnyal is kavart, téged meg átvert, akkor mit várhatsz el? Meg ilyen dumát, hogy beléjük szeretett.. két napra? Minden arra utal, hogy ez a srác defektes és nem érdemel meg téged.
2015. aug. 4. 14:58
 7/15 anonim ***** válasza:

Szerelmes.

Naiv, majd pár nap. hét múlva itt olvassuk ahogy szenved hogy kidobta mint egy szaros pelenkát.

2015. aug. 4. 15:16
 8/15 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy igazatok van de még év elején ősszel bevalotta,hogy belém zúgott akkor még nem akartam tőle semmit és amikor beszéltünk a múltkor mondta,hogy neki pont az ilyen lànyok jönnek be,mint én meg,hogy összeakar velem jönni de kitudja lehet,hogy megint kihasználna és ott hagyna a francab.
2015. aug. 4. 15:37
 9/15 anonim ***** válasza:

Hiába mondjuk neked.

Ott van az a rózsaszín felhő.

Neki meg áll a cerka, ha nincs préda jó leszel te is.

Van préda felhúzza, megunja dobja, hisz te mindig kéznél leszel.

2015. aug. 4. 15:39
 10/15 A kérdező kommentje:
Van benne valami... Jövő héten fogunk talàlkozni akkor megkérdezem tőle mit érez irántam szerelmes e belém és,hogy mi volt ez az egész ami az elmúlt időszakban történt.Ha úgy látom,hogy valóban igazat mondd mindennel kapcsolatban még megondolom de akkor se biztos csak félek attól ugye,hogy megcsal vagy otthagy vagy megun rövid időn belül és megint én szívok.
2015. aug. 4. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!