Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy döntsek, két fiú közt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy döntsek, két fiú közt?

Figyelt kérdés
Van egy srác az osztályunkban, akinek azt hiszem bejövök. Én is kedvelem őt. Nekem viszont barátom van, bár vele nagyon ritkán találkozom,és félek, hogy ez széthúzott minket. Összezavarodtam, és nem tudok dönteni. Zavarodottságomhoz még az is hozzájárul, hogy a két legjobb barátunk összejött. Akkor most mit tegyek, mi lenne a helyes döntés?

2014. ápr. 23. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A 2. srácot válaszd. Ha az elsőt szeretted volna, nem hajlanál a 2. fiúra. Szerintem.
2014. ápr. 23. 12:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Maradj a barátodnál csak azért mert nem osztálytárs. (Nagyon fontos szempont.)
2014. ápr. 23. 12:52
 3/6 tubifex ***** válasza:
ha választani kell és nem tudsz, akkor semelyik nem az igazi
2014. ápr. 23. 13:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen célból. Szerelemről valszeg szó sincs, mert akkor fel sem merült volna a kérdés.

Szóval mit vársz a "kapcsolattól"? Ez alapján dönts.

2014. ápr. 23. 13:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Válaszd mindkettőt és menjetek mind az öten gruppenozni.
2014. ápr. 23. 14:17
 6/6 kékszemű angyal válasza:

Szerintem mind a két fiút hagyd a fenébe .

Nem szereted a barátodat , mert ha szeretnéd akkor nem foglalkoznál az osztálytársaddal .

Nem az osztálytársad húzott szét a barátodtól hanem a ritka találkozások azok amik miatt messzebb érzed magadat a pasidtól .

A helyes döntés az lenne ha a két fiút kizárnád az életedből , mert a barátodat nem szereted , az osztálytársad iránt meg lehet hogy csak egy kis fellángolást érzel , de idővel eltudod magadban dönteni hogy mit érzel az osztálytársad valamint a barátod iránt .

2014. ápr. 23. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!