Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy döntsek?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy ezt csak én tudom eldönteni,de azért 1-2 tanács,vélemény jól jönne.
Már 8 hónapja van barátom,és szeretem is nagyon.Viszont van egy fiú ismerősöm,akivel nagyon jól megértjük egymást.
Ti feladnátok a biztost egy bizonytalanért?
17/L
2014. júl. 19. 20:56
1/9 anonim válasza:
1. semmi sem biztos
2. ha feladod szerinted mi biztosít onnantól, hogy egy 3. fiúért nem adod e fel megint a kapcsolatot, vagy a fiú követve a példádat lép egy másik lánnyal?
21F
3/9 anonim válasza:
Áruld már el minek vagy együtt a barátoddal, ha már azon gondolkodsz, hogy lecseréled?
5/9 A kérdező kommentje:
Csak felvetettem a kérdést.
2014. júl. 19. 21:00
6/9 anonim válasza:
szia! Akkor csak nem lehet minden oké közted és a barátod között ha egyáltalán ilyenen elgondolkozol.
7/9 anonim válasza:
egy biztos mit? Munkahelyet? áháhááháháh, nagy francot, majd max ha már aláírtam a szerződést.. jaj kis naiv leányka
8/9 A kérdező kommentje:
Csak távol van tőlem,ez az egyetlen dolog,ami kicsit elbizonytalanított.
2014. júl. 19. 21:02
9/9 anonim válasza:
"Ti feladnátok a biztost egy bizonytalanért?"
ennyire "biztos" a kapcsolat a barátod szemszögéből is???
ennyit ér neked a kapcsolat...hagyd el nyugodtan, aztán gyere össze a másikkal remélem nagyon beleszeretsz és elhagy és akkor majd tudod milyen érzés...és akkor megtanulod, hogy másik érzéseivel nem szabad játszani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!