Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogy döntsek? Mit csináljak? :ooo
Figyelt kérdés
Van két lány.az eggyiket ugyérzem h szeretem.őt most ismertem meg.nagyonkedves aranyos szeretnivaló és wuuu nagyonsexy lány.nagyonjól vagyunk,ismerkedünk és minden király.tetszik nagyon.Aztán van mégeggy lány ó is irtóaranyos szép kedves okos nagyoncuki lány és 2 éve barátom és fiu-lány ,,bff,,,márha van ilyen..........és ma valahogy felhozódott a téma h mértnem járunk ha annyira jóba vagyunk.és most kiderült h ő ezt sohasemzárta ki és lehet h énvagyok neki az igazi.eztmondta nekem.én nem zárkózom el de eggyiket sem akarom megbántani és nemtudom h döntek.segÍtenétek kicsit valahogy nekem? 16/F2014. márc. 4. 20:54
3/4 anonim válasza:
Szerintem ha ennyire döntésképtelen vagy, akkor egyiket se szereted igazából. Bár ezt csak ennyiből szűrtem le, nem biztos, hogy így van.:)
Mindenesetre Neked kell tudnod, hogy melyikkel érzed magad jobban, melyik tetszik jobban, melyiket szereted jobban. Próbáld mérlegelni az érzéseidet, és eldönteni, hogy melyikük az, akit csak barátnak érzel, és melyikkel tudnál többet is elképzelni (ha lehet, akkor hosszabb távra).
4/4 anonim válasza:
Egyiket se. Ha bármelyik is megfelelő lenne számodra, azonnal tudnál választani.Nem is kéne választanod, hanem szórnád ki az egyiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!