Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Plátói szerelem. Mit tehetnék?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Plátói szerelem. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Van egy srác, kb. 1 éve ismertem meg, és már az első pillanattól iszonyú szimpatikus volt, később bele is zúgtam. Én 19 vagyok, ő sokkal idősebb.

Azóta nagyon sokat találkozunk, ez ellen nem tudok tenni, olyasmi a helyzet, mintha együtt dolgoznánk.

Én az elején eléggé hülyén viselkedtem, azt gondoltam, lehet belőle valami, és tényleg nagyon jóban lettünk, igazából ő is sok félreérthető dolgot csinált, kereste a társaságom, szóval egyre jobban belezúgtam.

Viszont most, több mint 1 év szerencsétlenkedés után be kellett látnom, hogy teljesen idióta voltam, és nyilván nem érez semmit, ha eltelt úgy ez az 1 év, hogy kb. semmi sem történt. De így tovább ábrándozni róla teljesen felesleges, és sehová sem vezet.

Még mindig sokat találkozunk (nem tudok ellene tenni), nehéz nekem, mert azt gyakran és egyértelműen kifejezi, hogy szeret (barátként) és nagyon örül, hogy megismert, ami nagyon jó, csak nem segít abban, hogy észhez térjek.

Jelen pillanatban kb. reménytelennek érzem, hogy elfelejtsem... Amikor azt hiszem, kicsit javul a helyzet, találkozunk, kedves, vagy mond valami szépet, és végem van. Nem tudom neki elmondani, hogy mi van, épp amiatt, hogy kb. együtt dolgozunk.

Van valakinek bármi ötlete, hogy hogy felejthetném el? Akármilyen kis ötletnek örülök, ami könnyebbé teszi, de nyilván sejtem, hogy egészében könnyű az épp nem lesz. Meg gyors sem. Sajnos.

Köszi. :)

2016. jan. 26. 21:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Ht igen...

Az érzelmeknek nem lehet parancsolni...

Nem tudsz semmit se tenni. Az idő fog megoldani mindent! :)

De nyugodj meg! Meg fogja oldani.!!!!!

Addig is pedig próbáld teljesen úgy megközelízlteni mint ahogy ő is téged... barátot...

Nem tudom h pontisan hol dolgozol de ha van rá lehetőséged akkor vegyél ki szabit és kapcsolódj ki egy kicsit!

Ha nincs, akkor ezt egy hétvégén tedd meg.

Lazulj egy kicsit pihend ki magad! Adj magadnak időt! :)

Sikerülni fog! ;) :)

2016. jan. 26. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!