Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két srác is zaklat! Mit tegyek? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nemrég két srác is elkezdett rám nyomulni. Az egyik egy évfolyamtársam, a közös óránkon, francián állandóan mellettem ül, fogdossa "véletlenül" a combom, menőzik, h kivel piált, minden órán megkérdezi, hogy van-e cigim, amikor ezerszer elmondtam, h nincs, plusz az engedélyem nélkül lapozgatta a határidőnaplómat és azt mondta, hogy "haha, már tudom a számod", csak mert bele volt írva az adatokhoz. Pluszban pedig minden lányra úgy néz, mintha meztelen lenne, szerintem ismeritek ezt a tekintetet... Nagyon szánalmas. A másik sráccal pedig reggelente néha együtt megyünk a buszon,egy ideje elkezdett megölelni, hogy "ne fázzak", mikor nem is fázom, ha látja, h egyedül vagyok, mert tovább kellett bentmaradnom, akkor felajánlja, hogy elkísér a metróig, plusz tegnap megpuszilt. Arcon, de én azt sem akartam... Ő nem olyan gáz, kedves, de nekem ő sem tetszik. Viszont az a baj, hogy egyiket sem utasíthatom vissza, mert semmi konkrét lépést, stb. nem tettek, úgy meg hülyén venné ki magát. Hogy koptathatnám le őket, hogy ne legyen fura, vagy nagyon bunkó, de határozottan tudják, hogy merre hány méter?2016. jan. 26. 16:04
1/5 anonim válasza:
Heló!
Egy kicsit "el vagy tévedve". Már hogyne mondhatnád nekik, hogy "Állj, ennyi". Szépen meg kell mondanod, hogy nem érdekelnke, és hogy tartsák tiszteletben a privátzónád, mert téged ez zavar. Nicns ebbe semmi "hülyén kivevés" ,ha egyszerűen rendre utasítod őket.
Nehogy már ők legyenek aztán megsértődve, mert közldö velük ,hogy amti csinálnak ,az zavar, fejezzék be. Ez a minimum.
2/5 anonim válasza:
hát úgy konkrétan egyik sem zaklat, csak próbálnak közelebb kerülni hozzád, az egyik kedvességgel, a másik menőzéssel... egyik csajnak ez jön be jobban, másiknak az... valaki meg nem keres senkit, szem légy távolságtartóbb a kedvessel, a menőt meg szereld le, ha nem akarod konkrétan elutasítani egyiket se... hány évesek vagytok?
3/5 anonim válasza:
Mond h van pasim! Ez a sablonduma minden csajnál, nem jutott eszedbe? En meg akkor is ezt a valaszt kapom mikor köszönök ...
4/5 A kérdező kommentje:
16 vagyok, ők pedig 17 és 18. A "menő" 18... Nem is értem a gyerekeskedést. Igen, gondoltam rá, de egy suliba járunk, hazudni meg nagyon nem akarok.
2016. jan. 26. 17:08
5/5 anonim válasza:
A kedvessel tudasd szépen hogy ő nem tetszik neked de (ha persze te is gondolkodsz ilyenben) lehettek barátok. A menőzőssel nem kell kesztyűs kézzel bnni, nyugodtan mondd meg neki hogy ne érintse meg véletlen a combot mert akkor véletlen megérinted az arcát kicsit keményebben, amikor meg dumál mondd meg neki hogy nem érdekel hogy hogyan rúgott be illetve szerintem ülj valami barátnőd mellé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!