Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok csinálni, ha egy felhasználó innen folyamatosan zaklat, de más más felhasználó névről? A szóhasználatból tudom, hogy ő az. Mindig letiltom, de újraregisztrál és zaklat.
Figyelt kérdés
2014. máj. 22. 21:40
3/10 anonim válasza:
A hatóságokhoz érdemes fordulni ha már tényleg nagyon gáz. A közhidelemmel ellentétben cirka 2-3 óra mire megtudják névvel/cimmel ki az :)))
4/10 anonim válasza:
Ki az? Ne irj neki és majd megunja.
5/10 A kérdező kommentje:
ocsmányságokat írogat priviben, már elküldtem nem is egyszer a búsba, persze nem finomkodtam, az ilyennel nem lehet, most már csak tiltom, de ja, lehet én is inkább csinálok egy másikat. köszi srácok
2014. máj. 22. 21:43
7/10 anonim válasza:
Az a legtutibb. Ne zavard az ide írót! Vazul néni nem tágít!:))
9/10 anonim válasza:
tegnap történt velem is hasonló, mindig felállt a mikropéniszük ha látták hogy egy leszbikus írt ide... no coment -_-
10/10 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben jártam, ordenáré dolgokat írt, miután többször előfordult, kinyomtattam és elmentem vele a rendőrségre. Azután megírtam neki, hogy feljelentettem zaklatásért. Onnan tovább se kép, se hang. A rendőrségtől kerestek néhány nap múlva, hogy mi történt, mondtam, hogy befejezte az illető. Ez kb. 1 éve volt, azóta se hallottam felőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!